Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha pszichológus fiúval kezd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pszichológus fiúval kezd járni az ember, mire számítson?

Figyelt kérdés

Ha esetleg valakivel előfordult már.

Annak tanul mesterszakon.

Fog szakmailag elemezni engem amikor ismerkedünk?

Ez szakmai ártalom?

(Már küldött ilyen mélyre-menős kérdéseket.)

2020. dec. 30. 13:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Sokat fog analizálni :D
2020. dec. 30. 13:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Ő inkább bottom egyébként. :D
2020. dec. 30. 13:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A jó pszichológus megpróbálja a munkát a magánélettől különválasztani. De sokat segíthet feszült helyzetekben, igaz lehet okoskodónak fog tűnni.
2020. dec. 30. 13:47
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Analizálni fog, ez fix.

Egy egy veszekedés alkalmával észrevehetsz majd technikákat amiket alkalmazni fog, hogy te lenyugodj.

Ha külön tudja választani a munkát és a magánéletet, akkor nincs gond.

2020. dec. 30. 13:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Pl milyen technikákat fog alkalmazni?
2020. dec. 30. 13:56
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
A vesédbe fog látni - de nem rossz szándékból teszi csak szakmai ártalom. Ettől még a pszichológus ugyanúgy ember, vannak vágyai, érzései.
2020. dec. 30. 14:00
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Egy pszichológus barátom azt mondta egyszer nekem, hogy nagyon sokan azért mennek pszichológusnak, mert saját magukat akarják kezelni. Szóval első kézből tudom, hogy sok pszichológus alapvetően lelkibeteg. Ettől függetlenül természetesen vannak kivételek.
2020. dec. 30. 14:16
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem anyukám anno pszihológuanak tanult (nem fejezte be), de nekem nagyon fletunkik, amikor a “tanultakat” alkalmazza rajtam neveleshez. Sokat analizal ( “tudom hogy xy van, amikor ezt meg azt csinalod”), “valami baj van, latszik a testtartasodon, keveset beszelsz stb stb.”. Nagyon szakertonek erzi magat a gyereknelesben, nagyon szereti a baratait, rokonainkat kibeszelni a hatuk mogott, hogy hogyan nevelik a gyerekeket. Foleg a nagybatyamat. “XY keptelen a gyereknevelesre, ezt meg azt engedi meg neki, igy sosem lesznek baratai, meg csak ot eves, de mar latszik, hogy problemas...”

Ha el tudja valasztani a maganeletowtol, akkor okes. Forditott estetben, apukam kozgazdasz, es mindenben a “gazdasagi, eladasi trukkot” latja, ezek csak le akarnak huzni, ez egy rossz strategia...

Aki orvos a csaladban, az sokat beszel gyogyszerekrol ilyenek.

Szerintem, ha valaki elvalasztja a munkat a maganelettol, akkor okes, de en utalom, ha valaki felvag a tufasaval/okoskodik, foleg amikor nem kerdezik..

2020. dec. 30. 14:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Minden szakmának meg van a hátulütője.

Egy könyvelő valószínűleg otthon is sorba rendezni vagy legalábbis precízen pakolja el a számlákat és odafigyel a kiadásokra. 3 könyvelő ismerősöm van és mind ilyen.

Egy sima irodai aktakukac jól rendezi a dolgokat, precíz. Ez valószínűleg bizonyos dolgokban mint a precizitás szintén jelentkezik valahol. Vagy a tisztaság vagy a rend, vagy a szép, jó öltözködés...

Egy pszichológus is ember és természetesen őt köti a titoktartás, ezért otthon a párjának el sem tudja mondani hogy mi az ami nyomasztja. Persze van ez a tartsuk magunkat távol a betegtől de azért lássuk be hogy minden egyes ember valamilyen szinten hatással lesz rájuk, hiszen emberek a pszichológusok is. Nekik a munkájuk és gyakorlatilag a tanult dolgaik, konkrétan az életük az emberek kielemézése sokszor bizonyos technikák alkalmazása. Sajnos van elég sok eset amikor ezt nem tudják levedleni, hiszen ezt tanulták éveken át majd ebben is dolgoznak. Gyakorlatilag szó szerint az életük mindennapi egésznapos része.

Itt a kérdés az amit neked kell feltenni és nem neki, hanem magadnak. Képes lennél bizonyos fokú analizálást elfogadni?

2020. dec. 30. 14:58
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

Legyél őszinte ne hazudj neki

És baj nem lehet

2020. dec. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!