Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nehezen megy az anál mit lehet tenni?
Pszichés okokból nem igazán tudok beengedni senkit hátul.
Pedig uni vagyok.
Eddig max 1-2 fiú volt, akinél eltudok úgy lazulni.
Érdemes lenne dildóval gyakorolni többet, vagy ink pszichológus?
Az orál nem elégít ki eléggé.
Az az 1-2 fiú nem megoldható sajnos.
Igen, én is erre gyanakszom.
Megoldási javaslat?
Kicsit későn válaszolok, de remélem tudok segíteni.
A gyakorlatiasabb oldalról: nagyon nagyon sok síkosító :D az nyilván segít, hogy könnyebben menjenek a dolgok. Lehet próbálkoznotok kellene először 1-2 ujjal, vagy akár eszközöket is bevethettek, ahogy te is írtad pl dildót (csak itt is fontos a fokozatosság, elöször kisebbel próbáld)
Másrészt lehet, hogy téged nem passzívnak teremtettek, és anatómiailag nem vagy rá alkalmas, hogy annyira ellazulj hogy élvezd is, hallottam nár ilyenről. Ilyen esetben nem szabad erőltetni, mert abból még baj is lehet sajnos.
Ha mégis próbálkoznál, akkor esetleg igyatok meg előtte egy-két pohár bort, ami kicsit ellazít, és legyen sok-sok előjáték, nagyon lassan csináljátok. Az aktívnak ezt meg kell értenie, mert akkor jó a szex ha mindketten ugyanannyira élvezitek.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert, és minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!