Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napok óta visszautasít a párom és nőként nehezen dolgozom fel. Mit tudnék tenni, hogy könnyebb legyen?
Férfiak! Van az a fáradtság amikor egy felkínálkozó nőt simán visszautasítatok?
28
mivel én hiperaktív vagyok, én ha fáradt vagyok, az kb KO
ha én azt mondom fáradt vagyok hozzá, akkor nincs semmihez kedvem, főleg nem egy 1 órás szexhez
azért testileg eléggé leterhelő számomra a szex, mert hosszú intenzív meneteket szeretek
a másik ok amikor nem akarom, amikor lelkileg olyan állapotban vagyok
25F
Megnyomtad a gombot, és nem történt semmi?
Ez a robot selejtes, úgy viselkedik mind egy emberi lény.
Jaj csak nehogy kitalálj emiatt valami hülyeséget, amit a filmbéli hülye nők szoktak. Általában szexi fehérneműt vesznek, meglepik a palit a munkahelyén, táncolnak neki... Semmi tartásuk.
Miközben az igazság, hogy csak alacsony a pasi libidója.
Fura, lehet hogy ez mindenkinél más de én most a saját tapasztalatomat írom le.
Mondták nekem hogy a szexhez nem lehet eléggé fáradtnak lenni...eleinte nem igazán hittem el.
Aztán volt hogy három napig kb 3-4 órát aludtam és dolgoztam egész nap...úgy éreztem szinte egyből ágyba dőlök és alvás...itt ma nem lesz semmi...
Az a helyzet viszont hogy a barátnőm mióta komolyabban foglalkozik a testével...elég nehéz nemet mondani a szexre.
Egyszerűen pucsított kicsit és már kész volt a helyzet.
Azért hozzá tenném hogy van nekem is amikor nincs kedvem a szexhez de olyan még nem volt hogy a barátnőm mellettem van és akarja és "túl fáradt" vagyok hozzá.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!