Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha állandóan melegnek néznek pedig nem is vagyok meleg?
Semmi közöm a melegséghez, 100%-ban a lányokhoz vonzodom. Állandóan ez van. Engem az ilyennel megsértenek eléggé, úgy, hogy tényleg semmi közöm a melegekhez. Engem megbántanak! Állandóan elkell mondanom hogy nem vagyok az. Már gondolkoztam azon, hogy azok akik ezt mondják ők a melegek. De én nem vagyok az, és nem is szeretnék magyarázkodni. De mint mondtam nagyon megbántanak egyes emberek.
23F
"Jó csak engem ez bánt mert tényleg nem vagyok meleg."
Itt a megoldás, ezért szekálnak.
Mert bánt téged.
Biztos van olyan ember a környezetedben akit szintén kibeszélnek, vagy bántják szavakkal, ha ő sértésnek veszi, felháborodik, ugyanúgy bántani fogják, mert "gyenge" vagy mert függ a társadalomtól.
De ha nagy a szája, és visszaszól, akkor hidd el nem fogják többé megtalálni, mert hogy reagál ilyenkor egy olyan ember akinek nagy a szája?
A másik szemére veti az ő problémáját, amivel az illető maga már nem mer szembe nézni, így inkább kerüli a további konfliktust.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!