Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha állandóan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha állandóan melegnek néznek pedig nem is vagyok meleg?

Figyelt kérdés

Semmi közöm a melegséghez, 100%-ban a lányokhoz vonzodom. Állandóan ez van. Engem az ilyennel megsértenek eléggé, úgy, hogy tényleg semmi közöm a melegekhez. Engem megbántanak! Állandóan elkell mondanom hogy nem vagyok az. Már gondolkoztam azon, hogy azok akik ezt mondják ők a melegek. De én nem vagyok az, és nem is szeretnék magyarázkodni. De mint mondtam nagyon megbántanak egyes emberek.

23F

2020. dec. 28. 21:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ezért is mondom, hogy akkor letisztázod, hogy nem vagyok az. Levan tudva, utána nem kell ezzel foglalkozni. Ha másik meg még mindig lovagol rajta, akkor vagy ő a homár, vagy csak szeret csámcsogni másokon. Ahogy mondtam. Aki ilyen, annak saját magával van a legnagyobb baja.
2020. dec. 29. 18:21
 22/25 A kérdező kommentje:
#21 Igazad van, adtál nekem egy lőketet hogy ne törödjek vele. Köszönöm!
2020. dec. 29. 18:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Ugyan, nincs mit.
2020. dec. 29. 18:37
 24/25 anonim ***** válasza:

"Jó csak engem ez bánt mert tényleg nem vagyok meleg."

Itt a megoldás, ezért szekálnak.

Mert bánt téged.

Biztos van olyan ember a környezetedben akit szintén kibeszélnek, vagy bántják szavakkal, ha ő sértésnek veszi, felháborodik, ugyanúgy bántani fogják, mert "gyenge" vagy mert függ a társadalomtól.

De ha nagy a szája, és visszaszól, akkor hidd el nem fogják többé megtalálni, mert hogy reagál ilyenkor egy olyan ember akinek nagy a szája?

A másik szemére veti az ő problémáját, amivel az illető maga már nem mer szembe nézni, így inkább kerüli a további konfliktust.

2020. dec. 29. 23:17
 25/25 A kérdező kommentje:
#24-es szépen leírtad.
2020. dec. 30. 01:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!