Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Én vagyok túl naív és nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl naív és nincs ilyen normális srác?

Figyelt kérdés
Szóval egy ideje tudom, hogy sráccal is izgatna a szex. Alapba én egy normális, becsületes, rendes srác vagyok. És gondoltam tuti van hozzám hasonló aki nyitott. Azonban kevés ismerkedés alatt letisztult hogy mindenki arcképet, testet, stb kér. És eskü test és intim képet még szívesen ki is adtam. Miért ne. De tényleg csak a full jóképű izmos srác lehet nyerő? Egy vékony átlagos már esélytelen?
2020. dec. 28. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
16%

Honnan tudod, hogy becsületes vagy?

Én is becsületesnek gondolom magamat, mégis lefekszem fűvel-fával, és az aktuális páromat mindig megcsalom, ennek ellenére én egy rendes és becsületes srácnak gondolom magamat.

2020. dec. 28. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Mivel gondolom neked is nagy elvárásaid vannak, és olyanokra írsz rá akik nem a te szinteden vannak.

Vagy neked megfelel a "vékony átlagos"?

2020. dec. 28. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Vannak, csak sajnos ma "ismerkedés" alatt az emberek 90%-a a "adj képet" szintig jut el. Melegeknél ez az arány még rosszabb.

"Miért ne."

Ha téged nem zavar, hogy netán a napisz**on látod viszont magad, akkor nyugodtan.

2020. dec. 28. 13:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Én a vékony srácokkal teljesen rendben vagyok. Ne legyen husi. Ennyi ami nekem fontos.
2020. dec. 28. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Hát tso' ez már ilyen az emberek többsége vizuális típus. Alkalmi, vagy éppen minél előbb szexet keres. A "belsődet" meg képben nem igazán tudod átküldeni, az a kommunikáció során derül ki. Ha "többet" akarsz mint alkalmi akkor ne farokképet cserélgessetek, hanem normál úton ismerkedj. Ha meg szexet akkor meg válassz olyan partnert akiben úgy érzed meg tudsz bízni ÉS kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak.
2020. dec. 28. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Én is inkább először megismerni szeretném normálisan a másikat, és nem csereberélni, meg egyből durr a közepébe!
2020. dec. 28. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
4 - lehet, hogy az általad preferált "full jóképű izmos" srácok meg veled szemben érzik azt, hogy "Én a vastagabb srácokkal teljesen rendben vagyok. Csak ne legyen vékony." - te megteheted, hogy kiveszed a halmazból a kövérebbeket, ők meg megtehetik, hogy a vékonyakkal együtt kivesznek téged is. És még csak azt se lehet mondani, hogy ez micsoda dolog, hogy tehet ilyet? Hát csak úgy, ahogy ez nálad is, náluk is ízlés kérdése.
2020. dec. 28. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdező hány éves vagy és mit takar a vékony átlagos nálad?

Hány cm és hány kg vagy?

2021. jan. 4. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!