Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy élvezhetnék el hamarabb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy élvezhetnék el hamarabb?

Figyelt kérdés
Szeretem ha lassan szopnak. Azonban soká (fél óra leglább) élvezek el. És bár sok fiú írja, hogy jaj ő imád sokáig szopni, azért 30 percnél látni hogy nem élvezik. A többség így 1 tali után el is tűnik. Sőt van aki végig se bírja szopni a talit hanem veri ami meg nem élmény. Szóval mi lehet szerintetek a megoldás hogy hamarabb elmenjek? Jelzem ha gyorsan verik vagy szopják akkor egyszerűen érzéketlen lesz. Mármint hogy nem tudok tőle elmenni csak áll áll áll és kész.:D
2020. dec. 27. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Én tényleg szeretek sokáig szopni. Sajnos sok a kamus aki tényleg rontja az olyan pasik megítélését és esélyeit akik viszont tényleg szeretik.
2020. dec. 27. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Egyszer egy másfél órás filmet szóltam végig :) mondjuk akkor már tényleg elfáradtam, de imádom csinálni, én szeretem sokáig csinálni :)
2020. dec. 27. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gáz, szarul csinálták. Bár közben kell kommunikálni is a másikkal, ami szerintem ritka. Ez a fő baj. :D Valakinek lassan jó a szopás, valakinek gyorsan. Valakinek meg eleinte lassan, aztán fokozatosan gyorsan. Mindenkinek máshogy tetszik.
2020. dec. 27. 12:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Érdekeltek :)
2020. dec. 27. 12:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Na jó olvasni ellen példát is.
2020. dec. 27. 13:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Szeretem a szopnak sajna 2 3 perc alatt elmegyek de szeretem ha utána is tövig szopnak

18f

2020. dec. 27. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:

én még nem szoptam, de úgy próbálnám ki, hogy sokáig bírja az aktív (most úgy gondolom hogy élvezném, ha sokáig tart)

20/F

2020. dec. 27. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ne akkarj hamarabb elmeni a passzívnak az a dolga hogy neked jó legyen ha fél óra akkor fél óra

21/p

2020. dec. 27. 21:09
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Az a dolga? Nincs senkinek dolga. Kölcsönös öröm a cél. Abban aktív és passzív az egyenlő. Ahol nem ez van, az gáz.
2020. dec. 27. 21:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Van aki azt szereti ha az aktív ilyen. Ne bántsd azért, mert máshogy látja. Neki pont az okoz örömöt ha ilyen az aktív. Megjegyzem néha izgalmas ilyennek lenni :)
2020. dec. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!