Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leépítettétek a koronavírus miatt az alkalmi talikat?
9 kifejtenéd te mit teszel
4 fal között vagy és neked terem a hűtőben a kaja,
Közüzemi számlákat utalod és benn vagy március óta?
Édes istenem. Felfogd egy mikroszkóppal látható dologról beszélsz? Levegőt kapsz a maszkos alatt? Igen. Akkor a vírus is bemegy simán.
Könyökkel nyitod az ajtót. Nagyszerű logikád van. Kend a ruhádra a vírust ami a kilincsen van, azzal könyökölj az asztalodra amihez a kezeddel is hozzányúlsz... Remélem érted...
Egyébként elmondanám hogy én is és több kollégám is már túl vagyunk rajta. Semmi extra nem volt. Be volt durranva az arcüregünk, de egyikünk sem volt lázas sem, nem fulladtunk stb.
Értem én hogy te félsz, de ettől még neked sem kellene azt termeszteni, hogy ez fhú de mennyire halálos és veszélyes dolog. A krónikus betegekre minden ilyen dolog veszélyes. Az influenza is. Remélem nyomatok majd magadba az oltást. De csak ugy6ha belegondolsz akkor nem ok nélkül kell éveket várni egy oltóanyagra és még így sem garantált az hogy nem lesz bajod tőle. Egy ismerősöm gyermeke majdnem belehalt a kötelező oltásba. Olyan allergiás reakciót váltott ki belőle ami megtámadta az agyhártyáját. Szóval nem, köszi, de egy összedobott szart nem nyomatok magamba.
Ismerek 60+-os embert is aki elkapta. Jéé a mai napig él. Túlélte. Nem a rosszat kellene megnézned, hanem használni az agyad. Nézd meg mennyien betegek és mennyien vannak kórházban és mennyien vannak otthon. Plusz nagyon érdekes hogy most már nincs negatív teszt miután elkapták. Miért nem kell? Ki az Isten mondta hogy 10 napig vagy max beteg? Mi lett a kezdeti 14 nappal?
Te félsz tőle. Rendben, te dolgod. De ettől viszont semmi jogod nincs ahhoz hogy pánikot kelts vagy ezt mélyítsd el.
Nem húzok gumit... De igen, használok. De mindenki magából indul ki.
Na meg drága rettegők ti nyáron sem.mentetek sehova sem remélem. Akkor sem volt jobb a helyzet egy fokkal sem. Hogy miért is nem? Mert kellett a gazdaságnak a pénz amit elköltenek az emberek a strandokon, hotelekben, kiránduló helyeken, a vendéglátásról már nem beszélve. Jah meg persze teszt is alig volt. Szóval a számok is alacsonyak voltak.
Alkalmim eddig se volt mert nem vagyok hímkrva, de a járvány alatt volt 1-2 randim. Jelenleg inkább szünetelek amíg nincs vége a második hullámnak.
18/f
5-en élünk egy családban. Egyik sem kapta el.
Egyébként nem volt tünetmentes. Leírtam. A probléma itt kezdődik, hogy szöveget sem tudsz értelmezni.
Nekem covid elott akikkel tartottam már az alkalmit, meg maradt mai napig de akivel közben kezdődött azzal abba hagytuk, nem érte meg a korlátok miatt folytatni
22L
19-es:
Attól, hogy őket már ismerted a pandémia előtt is, nincs rá garancia, hogy időközben nem kapja el :D Ez nem bizalom kérdése.
Kérdezőnek:
Fura, hogy a covidtól mindenki fél, ellenben a HÍV-től senki sem tart, legalábbis eddig sokan úgy váltogatták a partnert, mint az alsógatyát.
Jó most én sem randizgatok, de azért közös egymás előtti hokik voltam, tartva a 1,5 métert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!