Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Leépítettétek a koronavírus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leépítettétek a koronavírus miatt az alkalmi talikat?

Figyelt kérdés
Én 1 hónapja senkivel nem találkozom, pedig kedvem lenne, de azt mondom, hogy nem éri meg az életem kockáztatni. Ti hogy vagytok ezzel. KORT is írjatok kérlek. F 29

2020. dec. 23. 11:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Igen, pedig igény az lenne rá. 30F
2020. dec. 23. 11:44
 2/23 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Ennyi erővel boltba se menjek?
2020. dec. 23. 11:45
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem volt alkalmi találkozásom előtte sem. Szóval nem változott semmi sem.
2020. dec. 23. 11:53
 4/23 A kérdező kommentje:

Kedves kettes!

Biztos velem van a baj de én nem smárolok a boltban lévőkkel. Sőt azt se hagyom, hogy szopják a farkam és nem is dugom meg őket. Oda én maszkban, ruhában, vásárlási szándékkal járok. Sőt szerintem a 99,9% így van ezzel.

Viszont otthon a 4 fal között ha szexelek akkor nem maszkban teszem és nem 5 perc alatt. Ja és nem tartom a 1,5 méter távolságot se. A boltban viszont maszkban vagyok és ha tehetem tartom a távolságot. Flegma a válasz? Igen! De a te válaszodhoz igazítottam. Mivel az érvelésed nem igazán passzol a dologhoz, gondoltam rámutatok mi a más a boltban.

Kiforgattam a válaszod, ahogy te is tetted a dolgot.

Ja és csak jelzem. Az én apám pár napja jött haza a kórházból és nem kívánom neked hogy úgy kelljen aggódnod, féltened bárkid mint nekünk... És nem látogathatod, nem tudsz bemenni hozzá. Csak várni hogy hív...

Megjegyzem igyekezett mindent megtenni, hogy ne kapja el... Csak azért írom ezt így még le, hogy hátha elgondolkozol.

2020. dec. 23. 11:58
 5/23 anonim ***** válasza:
22%

Én randiznék, de bonyolult lett,

nem az alkalmisággal van a baj, hanem úgy tűnik nekem sok nő maga sem tudja mit akar, valami elcsezsett tökéletes herceget keres, miközben önmaga max 7-8s kategória,

beszélgetni nehéz és folyton érdekesnek maradni miközben nappi 20 új pasi keresi meg , és eljutni egy randiig ahol nem pattintanak le azonnal művészet,

szóval lehet a covid miatt van de el van baszva valami nagyon a világgal,

nem csoda hogy ennyi a szingli ember

2020. dec. 23. 12:34
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Szerencsére nővel eddig sem randiztam és nem is tervezek ilyet soha! 😁
2020. dec. 23. 12:48
 7/23 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj. Ez az életünk része lesz. Akkor soha ne szexeljünk?

A bolt egy példa. De letörölsz minden terméket amikor hazaviszed?

Buszon sem tartják az emberek a távolságot.

Dolgozni is menni kell.

Ha levelet kapsz a postástól akkor X napig nem nyúlsz hozzá?

Gondolom fodrászhoz néha te is mész. Távolságtartással hogy vágja le a hajad?

Ha van autód meg kell tankolni.

Ha olyan házban laksz ahol van lift akkor ott is meg kell nyomni a gombot és az ajtót is kinyitni.

Gondolom a kulcscsomódat is megállás nélkül fertőtleníted. Na meg a mobilod is.

A maszkról meg annyit hogyha érne valamit, akkor nem terjedne ennyire. A szabályokat betartom, de nem vagyok hajlandó remeteként élni.

A válaszod pedig kezdd provokatív lenni a kérdéssel együtt.

2020. dec. 23. 12:51
 8/23 anonim ***** válasza:
21%

Nézzetek magatokba ez a kérdés is ismétlődik, aki most nem találkozik a vírus miatt régebben se találkozott mert nem volt helye, tanult, fájt a hasa stb. De romeon, Grinderen azért ott pislognak ugyan úgy,

És álmodoznak.

A vírusnak soha nem lesz vége hiába leszel beoltva az mindig mutálódik, ugyan úgy mint az influenza.

Öszes ismerősöm átesett rajta semmi bajuk nincs, én észre se vettem csak hordozó voltam.

1 idős hozzátartozóm meghalt

Egyébb gonddal vitték be a kórházba amibe valószínű meghalt volna, ott kapta el koronát.

Szóval ha nem vagytok krónikus betegek nyugodtan ismerkedhettek. Főképp ha nem laktok együtt nagyszülővel aki krónikus beteg.

2020. dec. 23. 14:01
 9/23 anonim ***** válasza:
36%
Döbbenetesen felelőtlenek vagytok....
2020. dec. 23. 14:20
 10/23 anonim ***** válasza:
72%

Szomorú, hogy úgy nyilatkozik pár ember, hogy nem fogja fel a lényeget. Nem mindegy hogy az esély mennyi arra, hogy elkapjam. 2% vagy 50 vagy 100. Ezzel a hozzáállással remélem a 7. kommentelő gumit se húz a szexnél, hisz minek. Sőt oltásra se megy majd és a lakást se zárja kulcsra, hisz ha be akarnak törni úgy is betörnek minek még az ajtó zárját is majd cseréltetni emiatt.

Amúgy amit leírt mind igaz rám pl. A kaját amit meg kell fogjak áttörlöm a többit hagyom pár napig hogy ha van rajta úgy is meghal. Az ajtót úgy nyitom hogy könyökkel, stb. Sorolhatnám. Vannak megoldások. A levelet ha nem fontos nem nyitom ki bár nem kapok kb semmit mert online intézek minden számlát. A hajam eddig is le tudtam magam vágni. Most is. Minden csak azon múlik meg akarom-e oldani. Túl tolom? IGEN! De inkább mint hogy ne tegyek semmit.

És a kedvenc mondatom:

"A maszkról meg annyit hogyha érne valamit, akkor nem terjedne ennyire."

Mert van valahol kutatásod arról mennyire terjed ott ahol nincs maszk? KÉTLEM! A butaságot legalább ne terjeszd kérlek. Ha meg terjeszted támaszd alá valós adatokkal és számokkal...

A kérdés nem provokatív. A válasz max. De azért érzed annak, mert valaki szembe mert menni a véleményeddel és nem tetszik, hiszen az érvek jobbak mint a te érveid. Érvelj jobban :) Persze nehéz úgy ha ami mellett érvelsz nem állja meg a helyét.

2020. dec. 23. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!