Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koronavírus tönkretette a kapcsolatunkat? (Részletek lent) 27F - 29F
Igen a média bolondot csinál egy két eberkéből.
Kamu virus ez hodd el
Nálunk Öcsém ilyen.
Mondjuk előtte sem nagyon vette ki a részét a bevásárlásból,de azóta még a dohányboltba is én megyek el neki,úgy,hogy én nem cigizek.
Szerinte mivel én amúgy is sportolok,nem halnék bele,ő viszont kocka,így a veszélyeztetett csoportba tartozik:D
Minden reggel fél óra mire elmosogat mindent,tányér,pohár,evőeszközök,mire elkezd enni.
Ha valamilyen kajához hozzá nyúlok(megmosom előtte a kezemet),akkor ő már abból nem eszik.
31/f m
Szerintem a racionalitást ebben a dologban is meg kellene tartani.
A pánikolás, és az eszeveszett fertőtlenítgetés nem vezet sehova. Teljesen úgysem fogja tudni kivédeni senki. Nem lehet 0-24-ben állandóan kézfertőtleníteni sem, mert elpusztulnak a saját jó baktériumaink is, amivel többet ártunk mint használunk.
Elég fura, hogy csak te csinálsz mindent. Ezt maximum akkor érteném meg, hogyha lenne valamilyen egészégügyi baja, ami miatt veszélyes lenne rá.
Mondjuk még ebben az esetben sem fogadnám el, hogy csak ez legyen a téma.
Illetve nem tudom hogy milyen személyiség, vannak-e pszichológiai problémái, de most azért az kiderült, hogy elég paranoid.
Sajnos ebben nem tudunk szerintem segíteni, ezt neked kell tudni eldönteni, hogy szeretnél-e együtt maradni így a továbbiakban vele vagy sem.
És meddig kívánkozik így élni a kedves barátod?
Csakmert ez a vírus most már életünk részévé fog válni, örökké pedig nem élhet így. Ezt kéne vele megértetni, hogy anno mikor felfedezték az influenzát, akkor is ugyanez a procedúra ment végig (nagyjából), ma meg már rá se legyintünk.
Azok a "boldog" vírus idők... :D
Remélem a barátodban tudatosult azóta, hogy attól, hogy te csináltál mindent, még elég változatos módon tudtad bevinni a vírust.
Egyrészt a maszk sose 100%, másrészt gondolom nem volt sterilizálva a kaja sem, vagy a postai levelek, stb... :D
Egyébként ha nem rúgták ki, melyik az a munkahely, ahol fél évig is otthon dekkolhat? :D
Végül bízok benne hogy a vakcinálás után megnyugodott a párod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!