Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tilthatok le valakit rómeón úgy hogy ő letiltott engem és nem írtunk egymásnak?
Figyelt kérdés
Ugyebár ha valaki letilt engem rómeón, akkor én nem látom az ő profilját, de ő az enyémet igen. Hogyan tilthatom le én is őt, ha sosem írtunk egymásnak? (Azaz a chatablak ahol a jobb felső sarokban letilthatnám nincsen.)2020. dec. 23. 00:00
11/16 anonim válasza:
Kérdező, mondd a neved, megnézem mit látok.
13/16 anonim válasza:
Próbáltad böngészőből? Nekem úgy rémlik hogy régebben amikor hasonló problémába ütköztem az appon nem hagyta hogy letiltsam, de a böngészőben feljött egy olyan oldal hogy az illető letiltott, de volt egy csúszka rögtön amivel én is le tudtam tiltani. Próbáld ki, hátha még működik és nem vitte el egy frissítés.
14/16 anonim válasza:
Az illetöt te valószinüleg nem hagyod békén, ebböl elege lett és letiltott. Ilyen bizony sokszor elöfordul.
15/16 anonim válasza:
Nekem olyan emlékeim vannak a romeóról, hogy he engem valaki letiltott, akkor én, ha a nevére rákerestem, akkor kiadta a computer, hogy letiltott engem az illetö, és azonnal azt is megkérdezi, hogy én is le akarom tiltani öt? Kattintson erre a gombra.
Hangsúlyozom, hogy nem tiszta már az emlékem, lehet, hogy nem is a romeon történt.
16/16 anonim válasza:
töröld magad és csinálj új profilt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!