Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tilthatok le valakit rómeón úgy hogy ő letiltott engem és nem írtunk egymásnak?
Figyelt kérdés
Ugyebár ha valaki letilt engem rómeón, akkor én nem látom az ő profilját, de ő az enyémet igen. Hogyan tilthatom le én is őt, ha sosem írtunk egymásnak? (Azaz a chatablak ahol a jobb felső sarokban letilthatnám nincsen.)2020. dec. 23. 00:00
1/16 anonim válasza:
Sehogy. Ha ő letiltott akkor mi a probléma?
Miért nézegetné a profilod?
2/16 anonim válasza:
Ha letiltott ő se látja a profilod.
3/16 A kérdező kommentje:
Ha valaki letilt valakit, még ugyanúgy látja a profilját, sőt, még a keresőben is feltűnik. Ezt biztosan mondom, mert jelenleg is van olyan ember akit letiltottam, mégis meg tudom nyitni a profilját illetve rá is tudok keresni.
2020. dec. 24. 05:59
4/16 anonim válasza:
Öcsém le vagy tiltva. Nem akar tőled semmit. Akkor mit hisztizel ezen még? Ha lát, akkor lát. És akkor mi van? Pont szarik a fejedre.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem. Ismerem őt a való életben is, és nem azért tiltott le mert nem érdeklem őt hanem hogy én ne lássam őt.
De ha nem vagytok hajlandóak elhinni...
2020. dec. 24. 13:26
6/16 anonim válasza:
És mi a baj azzal hogy ő lát? Te sem akarod őt látni.
7/16 A kérdező kommentje:
Vannak személyes ügyeink ami miatt hasznos lenne.
2020. dec. 24. 14:07
8/16 anonim válasza:
Az egy ismerkedős oldal. Kiraksz pár képet magadról. Mivel ismeretek egymást úgyis tudja hogy nézel ki. Onnan plusz infót nem fog megtudni rólad hogy az AP éppen mit csinálsz stb. Túlreagálod ezt de nagyon.
10/16 anonim válasza:
Ha valaki téged letiltott, az nem azt jelenti, hogy neked is (bosszúból) le kell öt tiltani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!