Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt nektek is ilyen ismerkedés? (Bővebben lent)
Elkezdtem beszélgetni egy szimpatikus sráccal, aki nem volt még pasival.
Titokban akarja a dolgot, viszont lassítsunk, neki az nem fér bele, hogy random full ismeretlennel :)
Mondtam neki, oké akkor mutatkozzunk be egymásnak és jelöljük be egymást fb-n :)
Erre ő ezt kötekedésnek vette.
Az a baj, hogy én már nem szívesen fektetek energiát ilyen emberekbe, mert ahogy fent is írtam, még kezdő, és attól tartok, hogy megfutamodik mikor találkozóra kerül a sor. (sok ilyen volt).
Barátkozni meg tök értelmetlen ha az ember nem programok miatt jár össze a másikkal, hanem az akció miatt.
Mit gpondoltok?
Adj időt neki. Olyan kb. 5-10 évet még. 😂
Komolyan, az isten mentsen meg az ilyenektől. Szenvedsz vele rengeteg időt, energiát nem kímélve, majd eltűnik. Talán egy év múlva random feltűnik újra és kezdi elölről. Ha van ehhez türelmed és időd...... 😊
Mert ugye Facebook nélkül nem csak ismerkedni, de dugni sem lehet.
A Facebookkal az a gond, hogy az legtöbb embernél már masszívan a magánszférája, ahová idegeneket nem szívesen enged be. Főleg, hogy olyan célból, amivel komolyan vissza lehet élni.
Tényleg nem lehet már a nyavajás Facebook nélkül meglenni? Oké, túlzás, hogy kötekedésnek vette, de azért az is túlzás, hogy sokaknak az ismerkedés alfája és omegája az a retkes oldal.
Ja, meg persze mellékeljek egyből fotóalbumot, hadd menjen menten a napi**arra. Mert élőben találkozni és véleményt alkotni már túl snassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!