Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek felett itt gyakran ítélkező keresztények szűzen házasodtak meg?
Mielőtt néhány méltán alacsonyra értékelt kedves fórumozó azzal vádolna, nem vagyok meleg...
Viszont a napokban, illetve elmúlt hónapokban gyakran olvastam, hogy egyesek milyen undorral ítélkeznek a homoszexuális emberek felett. Talán még Istentől is bitorolni próbálják az ítélkezés jogát. Ez tegnap különösen előjött egyik kérdésnél, ahol nem csak engem, de egy ateista hetero nőt is az a "vád" ért, hogy meleg katolikus férfiak vagyunk.
Felmerült bennem, hogy ti kedves ítélkező elvileg keresztény emberek, szűzen mentetek férjez, szűzen vettétek el feleségeteket? Mert a paráznaság az paráznaság, teljesen mindegy, hogy két férfi vagy egy férfi és egy nő követi el azt. Pál apostol egy szinten említi ezt a bűnt függetlenül a részt vevő felek irányultságától.
Ha szűzen házasodtatok, mentesek maradtatok a szexuális bűnöktől, még a maszturbációtól is, akkor az egy rendkívül szép és erényes dolog. Talán akkor van jogotok illő módon megfedni a másikat, sőt saját példátokkal irányt mutatni. Viszont ha nem, s így pont olyan súlyos bűnöket követtek, követtetek el, akkor milyen jogalapot láttok mások kárhoztatására azon bűnökért, amiknek ti is pont úgy részesei vagytok vagy voltatok?
Ha nem zavar, a testvér szó a zsidóknál és úgy egész keleten szűkebb-tágabb rokonságot is jelentett. Elég egyértelmű, hogy Jézusnak egyetlen édestestvére se volt. Persze lehet ellentmondásokat keresni, de ez itt speciel pont nem az, hanem nagyon egyszerűen érthető rész.
Most kereszténység címszóval változtatták meg az alaptörvény
De arról sincs fogalmuk mi a szentháromság a keresztényeknél.
Apa, atya, fiú.
Igen itt nőnek nincs helye a családban a keresztény hit vallás szerint.
Az emberek azt se tudják mit imátkoznak, mit jelentenek a szavak, pl:malasztalteljes
Jaj te csak kötekedni akarsz
Már beszéltünk privátba.
Hol lehet kérdezőt törölni ne lássam?
Szerintem soha életben nem beszéltél még velem privátban, de hazudj csak, ha jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!