Keresztények idén is megtartjátok a pogány hagyományt karácsonykor?
Igen! Remélem szép és békés ünnepünk lesz!
Boldog Karácsonyt!
Nem tudom miért lett törölve az 1-3 válasz de röviden amit karácsonykor a keresztények ünnepelnek az a saturnalia napja amin legtöbben orgiát tartanak és azt ünneplik tehát a kereszténység tévúton jár és az utuk nem a mennybe hanem a tűznek a tavába vezet ráadásul jézus sem karácsonykor született.
Másik hogy a keresztény ötágú csillag valójában egy pentagram amiben egy kecskefej rajzolódik ki amit a sátánisták használnak leginkább.
"keresztény ötágú csillag valójában egy pentagram amiben egy kecskefej rajzolódik ki amit a sátánisták használnak leginkább."
Keresztény ötágú csillag? Ezt honnan sikerült megszülnöd?:) Vagy a keresztet nézted ötágú csillagnak?
"#6 páran irták itt hogy az ötágú csillag keresztény szimbolum szoval azok most hova tüntek?"
@7
Ja értem, bocs. Azokat már nem láttam. Megszülték, mint a Tanúk a kínzó oszlopot kereszt helyett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!