Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi apakomplexusos fiatal srác ?
Próbálok, illetve próbálnék tartósabb kapcsolatot ,egyenrangú kapcsolatot keresni.
De szinte csak olyanokba botlom, illetve ők belém,akiknek apa kellene, határozottságot, stb várnak el.
Képtelen lennék így bánni azzal,akit páromként szeretnék.
10-es válaszoló nagyon jól leírta a huszonévesek felfogását.Mármint azt, hogy "joga van válogatni", de azért összetört szívet hátrahagyni nem valami dicséretes. És visszakapja idővel.
Volt "szerencsém" kétszer átélni ezt ,hogy továbbálltak,minden előzetes gond, vagy probléma hiányában.
40 + osok nem állnak szóba velem, mert nekik "idős " vagyok...
Ennyi :)
Köszönöm a válaszokat, de úgy döntöttem leállok az ilyen ismerkedéssel.
Legalább nyugalmam lesz....
Bocs de 20 év korkülömbséggel keresel, mire számítasz?
Társra,? Azt hogy, alapból nem tud egyenrangú-társként lenni veled egy ilyen fiatal, vagy nagyon koravénnek kel legyen, az meg nem valószínű hogy szóba áll egy szemára idős emberrel, aki valószínű az apjánál is idősebb vagy.
18-as voltam, írnia, de jött a lepontozás:D
eddig ,hogy ismerkedtél vagy hol ismerkedtél??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!