Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek fel tudják ismerni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek fel tudják ismerni azt, ha egy pasinak homoszexuális hajlamai vannak?

Figyelt kérdés

A húgom legjobb haverja meleg, és állítólag ő fel tudja ismerni, ha egy pasinak vannak olyan hajlamai. Olyan emberekről is kiderül időnként, hogy bi/homoszexuális bajlamai vannak, akikből nem is néznék ki.

Ti hogy vagytok ezzel?

Köszönöm a válaszokat.

2020. dec. 12. 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ügyesen rejted, ösztönösen nem mutatod azokat a mozdulatokat amiből kiderülhet. Vagy akik körülötted vannak mindenki hetero felfogású és ezért nem látják át mert nincsenek hozzászokva.
2020. dec. 15. 10:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11:

A testbeszéd az akaratlan mozgás, nem lehet befolyásolni.

Minél jobban el akarja valaki rejteni, annál jobban felülkerekedik rajta.

Én is így voltam a mozgással, testtartással, serdülő koromban, minél jobban figyeltem rá, hogy ne legyenek árulkodó jelei, annál jobban dominált.

Ez pont olyan mikor szomorú vagy, és próbálod elrejteni egy mosollyal, látszik, hogy erőltetett.

2020. dec. 15. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én feltudom ismerni, ha megismerek egy srácot aki heteronak gondolja magát, rajta is felismerem, hogy vannak e bi hajlamai. Amikor kiderül, hogy meleg vagyok és elkezdünk beszélgetni érdeklődő lesz a téma iránt, közvetlen, kedves. Egy heteronál ha kiderül próbál távolságtartó lenni. Ebből már elég jól kilehet szűrni és háromszor be is jött a dolog és lett is valami. De már a tekintetéből is látni sokszor, a közvetlenségből, az érzékiségből ahogy hozzám viszonyul. Szóval kitudom jelenteni, hogy az esetek 70-80%-ban jó a megérzésem.
2020. dec. 22. 08:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#12 ismerem az érzést. sokáig próbáltam rejtegetni, annyira nem jött össze hogy feladtam inkább :D

(#11)

2020. dec. 22. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!