Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek fel tudják ismerni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek fel tudják ismerni azt, ha egy pasinak homoszexuális hajlamai vannak?

Figyelt kérdés

A húgom legjobb haverja meleg, és állítólag ő fel tudja ismerni, ha egy pasinak vannak olyan hajlamai. Olyan emberekről is kiderül időnként, hogy bi/homoszexuális bajlamai vannak, akikből nem is néznék ki.

Ti hogy vagytok ezzel?

Köszönöm a válaszokat.

2020. dec. 12. 10:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

nincs olyan hogy 100% hetero c: maximum 90, ezért nehéz észrevenni.

transzként sem látom ki milyen hajlamú lehet pedig mindkét nem nézőpontjából figyeltem amennyire sikerült. Van egy kollégám aki tuti meleg (dobálja magát, olyan akcentussal beszél) azt mondja magáról hetero ^^"

2020. dec. 12. 10:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyrészt ki lehet ismerni a másikat.

Mi melegek már ismerjük magunkat gyermekkorunk óta, és azóta a saját nemüekhöz vonzódunk. Így van bőven tapasztalat, ellenben egy hetero pasival aki már gyerekkora óta a lányokra koncentrált.

Kell ismernünk hozzá a saját nonverbális kommunikációnkat, testtartás, tekintet, mimika, gesztusok. Ebből lehet következtetni.

Ami sokat elárul az a tekintet.

2020. dec. 12. 10:56
 3/14 A kérdező kommentje:

Ez alapján érthető, hogy azokat a melegeket, akik nővel élnek párkapcsolatban, miért csak a lebukás leplezi le.

Mi nem ismerjük fel őket, de ti nagyobb eséllyel igen.

2020. dec. 12. 11:07
 4/14 A kérdező kommentje:
(vagy biszexeket)
2020. dec. 12. 11:08
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Férfiak kb 54%-a monoszexuális. Ami azt jelenti, hogy vagy csak homi, hetero, travi stb. A maradék 46% az lehet biszexuális, akkor valaki néha ember mellett állattal kufircol, esetleg hullával. Rosszabbik esetben gyerekkel, stb. Gondolom érted. Semmi sem fekete és fehér. A nemi orientáció nagyon tág (benne vannak külön ebben fetisek is).

Kérdést tekintve meg igen. Én is megmondom egy homirol, hogy homi. Ha nem is femininebb, mert a homisag nem feltétlenül jár azzal, akkor lehet reakciokbol. Ha valaki végig analizal tetőtől talpig. Egy hetero azért ritkán csinál olyat. Ők a lányokkal teszik ugyanezt. Tekintetből is meglehet sokszor állapítani. Nagyon más általában a homik tekintete, sokkal lágyabb a szemük. Van kivétel, de többségére ez jellemző.

Volt és van is olyan ismerősöm, aki homi és van felesége, gyereke. Ez társadalmi kényszer. Ha felvallalod, akkor ugye sokan megítélnek stb, ezért inkább a kevésbé fájdalmas utat választják. Beleerőszakolják magukat olyan kapcsolatba, amit valójában nem is akarnak. Sosem lesznek boldogok az ilyenek. Aztán van, aki azért megy nőhöz, hogy feljebb jusson a karrierjén. Tehát önző módon játszik a nővel, hogy elérje saját céljait. Pl: az ereszbajnok is ilyen. Egy homi sosem lehet a csúcson(nem lehet igazgató, miniszterelnök, parlamenti képviselő, stb. Országonként különböző módon persze). Ezt úgy értem, hogy akiről nyilvánosan tudják, hogy az, ők nem lehetnek magas pozíción. Majd max egy 100 év múlva lehet, hogy már nem így lesz. Női egyenjogúság is hosszú folyamat volt. Még az sem zajlott le teljesen.

2020. dec. 12. 11:31
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Én biszex vagyok, de rólam senki se tudta még megmondani.
2020. dec. 12. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Igen, általában fel. Egy haverom (hetero) rendszeresen mutogat képeket ismerőseiről és eddig mindig bejött az akire azt mondtam hogy meleg.
2020. dec. 12. 12:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok de nem tudom felismerni az lgbtq társaimat. Mert nincs tapasztalatom.
2020. dec. 12. 12:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkin látom veszem észre, de igen a totál heteró haverok nem látják ki a mi kis falunkban a sunyogó családos emberek.
2020. dec. 12. 21:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
XD Akkor csak engem nem vett még észre senki?
2020. dec. 13. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!