Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel hogy nagyon sok fiunk van (főleg itt gyk-n) bdsm hajlama? Ha van párotok és nincs benne meg a hajlam akkor hogy oldható ez meg?
Egyértelműen felül vannak reprezentálva itt az emberek a 'nem átlagos' szexuális vágyakkal, hisz a legtöbb helyen nem tudnak ezekről beszélni, csak anonim fórumokon.
Nekem is vannak ilyen vágyaim amúgy, de nem tudnám elképzelni, hogy egy tartós, romantikus kapcsolatban is kiéljem őket. Nálam ez akkor működik, amíg szimpla szexről van szó és semmi többről, szóval nem is akarok magam mellé párt ilyen vágyakkal. Szerintem békében le tudom élni az életemet innentől kezdve, hogy fiatalon volt pár izgalmasabb élményem és kész.
24/F
10 éve vagyok párkapcsolatban nekem fokozatosan kezdet érdekelni ilyesmi dolgok. De mi ezeket megbeszéltük és valamit megcsinált valamit nem.A mazochista vágyaimat kielégíti. De a szadistakat nem. De nem minden szexunk szól a bdsm ről.
Szeretjük a sima érzéki szeretkezés is sok csókkal és simmivel.
Inkább ez egy fűszer amivel kicsit más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!