Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor direkt párkereső üzemmódban vagy, mennyi időnként jön össze egy randi?
Pl PlantRomeo-ról, Tinder-ről.
Hetente vagy kéthetente érdemes számolni eggyel?
Legutóbbi alkalommal kb 1 napot voltam fenn Romeon, aztán töröltem is mert lett akivel jól kijöttünk, de ez mindig változik. Annó amikor huzamosabb ideig használtam, legalább heti 1 randi mindig összejött volna (csak hát nem mertem találkozni senkivel sem)
Szóval szerintem nem érdemes számolgatni vele, ahogy hozza az élet annyi randi lesz.
18/f
Akkor van hogy szabit veszek ki vagy tényleg tudom hogy laza napok lesznek a meló helyen.
kirakom a fotóm, rendesen kitőltöm mit kit keresek, és napi 30-100levelet ill tappancsot kapok, és igyekszek válaszolni mindegyikre, de sokan megsértődnek hisztizne...
Olyankor gondoltam hogy felveszek titkárnőt mert képtelenség kezelni XD
Szó - heti 2-3randi.
Max 3 hónapon belül lecövekelek valakinél, de az van hogy az első héten randiztam vele.
Pár havonta szoktam max randizni valakivel. Ritkán találok olyat, aki tényleg felkelti az érdeklődésemet, erőltetni pedig nem szeretném a dolgot.
24/F
Ha párkapcsolatra gondolsz és nem csak szexre vagy stb. normális korosztályon belül, akkor egy se volt (eddig még). Nekem valahogy nem sikerül ez.
18/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!