Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első alkalommal a fiú péniszének undorító izzadtság meg nem tudom mi szaga volt. Emiatt most úgy érzem, hogy nekem nem megy semmi szexuális dolog. Mit tehetnék?
Sajnos úgy sikerült, hogy egy gusztustalanul ápolatlan fiút találtam az első alkalomra.
Nem volt semmi érzelmi kötődés, az pedig már csak pláne volt, hogy az orális aktus meg sem történt, mert iszonyú büdös volt odalent.
Teljesen megkérdőjeleztem, hogy egyáltalán meleg vagyok-e. Szerintetek?
A másik az, hogy most nem tudom, hogy csak ő volt büdös lent, vagy alapvetően minden fiúnak ilyen szagok vannak odalent?
12-es jól írta én is így vagyok.
Hiába tisztálkodsz rendszeresen az előváladéktól is lehet nem kellemes illata a pénisznek.
És van olyan pasi akinek rengeteg az előváladéka.
Pont ezért van odaírva sokaknak hogy CSAK ÁPOLTat keresnek.
Lehet hogy kell neked szexualpszichologus vagy mi hogy feldolgozzad ha egyedul nem megy, ez teljesen oke.
Durva hogy sokan milyen igenytelenek.
Én nem furdok minden nap (home office), de osszefekszem valakivel azt egy igen alapos tisztalkodas elozi meg.
Pont ezert nem nyalok ki SENKIT elso talin :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!