Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az első alkalommal a fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első alkalommal a fiú péniszének undorító izzadtság meg nem tudom mi szaga volt. Emiatt most úgy érzem, hogy nekem nem megy semmi szexuális dolog. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy sikerült, hogy egy gusztustalanul ápolatlan fiút találtam az első alkalomra.

Nem volt semmi érzelmi kötődés, az pedig már csak pláne volt, hogy az orális aktus meg sem történt, mert iszonyú büdös volt odalent.

Teljesen megkérdőjeleztem, hogy egyáltalán meleg vagyok-e. Szerintetek?

A másik az, hogy most nem tudom, hogy csak ő volt büdös lent, vagy alapvetően minden fiúnak ilyen szagok vannak odalent?

2020. nov. 30. 16:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
Az en fium apolt illatos testu de a farka mindig nagyon budi
2020. nov. 30. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha minden nap fürdök (nincs olyan nap, hogy ne), akkor is estig lesz egy alapszaga, egy nehéz nap után, főleg ha fizikai munka is van, vagy sok gyaloglás, stb. Bár jobban belegondolva, volt már nem egy olyan eset, hogy egy ilyen nap után kényeztettek a csajok, de még soha senki nem undorodott tőle. 24f
2020. nov. 30. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Még friss ez a trauma, de majd elfelejted. Az én farkam jó illatú pl még szerintem is.
2020. nov. 30. 18:23
 14/17 Béla211 ***** válasza:
100%
Aki körül van metélve és nincsen fitymája. Annak sokkal kevésbbé van szaga. Ha fityma szükülete van valakinek. Hiába fürdik minden nap erős szaga lesz, mert a baktériumok feltudnak szaporodni ugyanis a fityma alatt nem tudja rendesen meg mosni.
2020. nov. 30. 18:45
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

12-es jól írta én is így vagyok.

Hiába tisztálkodsz rendszeresen az előváladéktól is lehet nem kellemes illata a pénisznek.

És van olyan pasi akinek rengeteg az előváladéka.

2020. nov. 30. 20:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért fontos lezuhanyozni szex előtt. Mindamellett, hogy előjátéknak sem rossz, szaga sem lesz semminek.
2020. dec. 1. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért van odaírva sokaknak hogy CSAK ÁPOLTat keresnek.

Lehet hogy kell neked szexualpszichologus vagy mi hogy feldolgozzad ha egyedul nem megy, ez teljesen oke.

Durva hogy sokan milyen igenytelenek.

Én nem furdok minden nap (home office), de osszefekszem valakivel azt egy igen alapos tisztalkodas elozi meg.

Pont ezert nem nyalok ki SENKIT elso talin :D

2020. dec. 1. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!