Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire faroklohasztó ha szex közben a nőnek izzadtságszaga van?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez a nyári meleg miatt de este lefürdök és reggelente szoktam masztizni. Többször is éreztem a nyáron közben az izzadtságszagom. Még nem voltam fiúval. Privátot olvasás nélkül törlöm!2020. szept. 10. 10:11
1/17 anonim válasza:
Ha már feláll akkor nincs megállás!
2/17 anonim válasza:
Hát én ilyen melegben ha átjött a pasim akkor többször is lefürödtem, mert nagyon izzadós vagyok sajna. Nincs ebben semmi gáz. Ha érzed hogy izzadtságszagod van akkor reggel tusolj le.
3/17 anonim válasza:
Jó esetben teljesen beindít a párod izzadságillata.
4/17 anonymousreview60 válasza:
A mosdatlan, beállott izzadtságszag taszító, tehát 8 órányi paradicsomszedés után valószínűleg nem esnék neki a nőnek azonnal. De ha reggel mosdott és délutánra már nem friss, akkor csak jobban kijön e természetes "illata", ami alapvetően információforrás tudat alatt (ti. az a bizonyos "kémia"), az nem indok, hogy ne nyaljam ki. A frissen mosott női testnél izgatóbb az, ami már a saját feromonjában fürdik, de még nem mocskos.
5/17 anonim válasza:
Még be is jönne, jelzi, hogy zte is rá vagy hangolódva :).
6/17 anonim válasza:
Ha megvan a kémia akkor elvileg nem gond a másik izzadságának a szaga. Meg hát valljuk be nem minden helyzetben lehet lefürdeni, megmosakodni szex előtt, közben meg úgyis összeizzadtok. :)
7/17 anonim válasza:
Azért van különbség a mosdatlanság miatti és az egyéb izzadtságszag között. Ha egyébként tiszta, akkor semmi gond, még akár be is jöhet
8/17 anonim válasza:
nekem az
szex előtt tisztálkodjunk
9/17 anonim válasza:
Letezik nedves torlokendo, csodakra kepes
10/17 Lazy Lover válasza:
nem az nyilván nyáron meg amúgy is a sex közben izzadunk a mozgás meg a felfokozott testi dolgok miatt engem soha nem zavart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!