Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak hogy kezdeményez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy kezdeményezzem a szexet? Ti hogy szoktatok?

Figyelt kérdés

Barátom már múltkor mondta hogy én miért nem kezdeményezem sose meg hogy majd legkozelebb akkor lesz ha én kezdeményezek. Na de én nagyon félek nem tudom mit csináljak?

Ma is együtt alszunk de ahogy látom ő tényleg nem fog semmit csinálni magatol.

2020. szept. 9. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
En ugy szoktam hogy bugyiban raulok. Elkezdem egyre hevesebben csokolni, majd puszilgatom egyre lejjebb. Oralozok es addig lovaglom mig elelvez.
2020. szept. 9. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Kamú!

Szexeltetek már de most mégis nagyon félsz! Nem tudod mit csinálj, és mivel nem történik semmi inkább ide írsz egy kamú kérdést!

2020. szept. 9. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi sem könnyebb ennél, ledobod a textilt, és mellébújsz az ágyba, elkezded simogatni. Mi ebben a félelmetes?
2020. szept. 10. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!