Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is rajong a női hónaljért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is rajong a női hónaljért?

Figyelt kérdés
Valamiért hihetetlenül izgat a nők hónalja és a hónalj-szag. Szex közben is mindig szerettem a lány kezeit a feje fölé feszíteni, és hosszan szagolni, vagy nyalogatni a hóna alatt. Kifejezetten vonzó, ha érzem az izzadságszagát, ettől indulok be. Másoknak is van hasonló fétise?

2020. nov. 23. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Fétisnek vagy rajongásnak nem nevezném,de izgat,szeretem
2020. nov. 23. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Én is rajongok érte, nyalogatom, csokolgatom, de az izzadtságszagot nem szeretem.
2020. nov. 23. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy azt szereted, ha egy lánynak büdös a hónalja?
2020. nov. 23. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:
3: Na ez az... Nekem az egészséges izzadságszag egyáltalán nem büdös. Ezerszer jobban szeretem, mintha semmi szaga nincs vagy elnyomja valami illatszer. Eleinte nem értették a barátnőim, megrökönyödtek rajta, később már tetszett nekik, és a kedvemért direkt nem mosták meg a hónaljukat, amikor találkoztunk vagy szexre volt kilátás. Akit szeretek, annak nagyon kívánatos tud lenni a hónaljszaga, de valójában minden testszaga, a leheletének az illata is. Persze nem mindenkiét szeretem, de akihez vonzódom, azét nagyon is.
2020. nov. 23. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
A savanyú lábszaggal is így vagy?
2020. nov. 23. 16:26
 6/7 A kérdező kommentje:
5: Ha tetszik a nő, szeretem a lábszagát is, bár nem érzem savanyúnak általában, hacsak nem öntötte ki a limonádét, amibe mezítláb belegázolt. :)
2020. nov. 23. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen egyetértek veled kedves kérdező, eleve be tudok gerjedni az izzadt nők látványától, aztán meg nyalogatni a hónaljukat...mmm imádom. Meg persze a talpukat, de egy átizzadt bugyi is tud szexi lenni. Talán kicsit fura hajlam ez, de ezek szerint legalább nem vagyok vele egyedül :D Ha futok, vagy kondizok ott is látni finom dolgokat :)

24F

2020. nov. 23. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!