Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív fiúk ti hogyan, mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív fiúk ti hogyan, mivel maszturbáltok?

Figyelt kérdés

Pár hónapja nincs semmilyen szexben részem úgy hogy előtte rendszeres szexuális életem volt. Passzív vagyok és az hogy kiverem nem az igazi. Ujjazni szoktam magam de nagyon kívánok már ennél többet. Milyen segédeszközöket ajánlotok, nektek mi vált be? Prosztataizgató, dildo ilyesmikre gondolok.

(Azt ne mondjátok légyszi hogy az igazi, mert tudom, de alkalmi nem érdekel).

2020. nov. 28. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha nekem nincs kivel csinálni én nem nyúlok magamhoz, valahogy meg tudom állni. Egy ideig érzem hogy kéne de megszokom. 18f p
2020. dec. 2. 19:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Miért nem nyúlsz magadhoz, kedves utolsó válaszoló? Nincs abban semmi rossz, nem?
2020. dec. 2. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát nem szoktam.
2020. dec. 3. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Mupunci,peniszpumpa,felfujhatos anal plug 2 extremebb meretu dildo es van egy felfujhato dildo is en ezekkel szoktam boldogiteni magam.
2022. jún. 12. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!