Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív fiúk ti hogyan, mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív fiúk ti hogyan, mivel maszturbáltok?

Figyelt kérdés

Pár hónapja nincs semmilyen szexben részem úgy hogy előtte rendszeres szexuális életem volt. Passzív vagyok és az hogy kiverem nem az igazi. Ujjazni szoktam magam de nagyon kívánok már ennél többet. Milyen segédeszközöket ajánlotok, nektek mi vált be? Prosztataizgató, dildo ilyesmikre gondolok.

(Azt ne mondjátok légyszi hogy az igazi, mert tudom, de alkalmi nem érdekel).

2020. nov. 28. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Kivagyok herélve, az elején még húzogattam, de most már nagyon összement, nem tudom kiverni.

Így vettem análvibrátort azzal csinálom magamnak.

2020. nov. 28. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Fúh ismerős, full passzív vagyok és én is állandóan kívánom xD Tapadókorongos vibri a legjobb letapasztod és lovagolsz rajta vagy a fürdőben a csempére és kvázi kutyában.
2020. nov. 28. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, dildók, és tapadókorongos játékok a nyerők.
2020. nov. 28. 19:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nagyon jó vibrátorom, csak 2500 ft volt szóval nem drága, de tapintásra teljesen olyan mint az igazi, 19 cm, a vastagsága is jó. Vastag, de nem túlságosan. Azt szoktam használni.
2020. nov. 28. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Tapadókorongos dildó.
2020. nov. 28. 20:00
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Nekem prosztata masszírozóm van azért szeretem mert csak felrakom és élvezem és minden poziban kényelmes. Mivel pici ezért nem kell sok tágítás mint egy dildóhoz, nem fáj és gyakrabban lehet használni. (Nálam ez fontos szempont mert csak popsiba tudok masztizni).
2020. nov. 28. 20:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, adtatok bőven tippeket és wow nem gondoltam volna hogy ennyien vagyunk akiknek a farokverés nem elég kielégítő.
2020. nov. 28. 20:29
 8/14 bárándi ***** válasza:
75%
#1 Te véletlenül nem a körülmetélésre gondolsz? Vagy talán valamilyen betegség következményeként lettél nemzőképtelen?
2020. nov. 29. 06:05
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Sziasztok!

Én bi aktív. Szívesen segítek a hiányérzet elmulasztásában.Persze vigyázva...ésszel. Hiszen társadalmunk megkívánja jelen helyzetben az összefogást , egymásra figyelést és segítség nyújtást ha van rá lehetőségünk.

2020. nov. 29. 06:35
 10/14 Béla211 ***** válasza:
0%
Sajnos vannak olyan betegségek amikor valakinél teljes castrációt kell csinálni.
2020. dec. 1. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!