Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív fiúk, ti mit csináltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív fiúk, ti mit csináltok ha a pártokkal nem tudtok találkozni, de maszturbálni nem akartok?

Figyelt kérdés

Passzív fiú vagyok és mostanában ritkábban tudok találkozozni a barátommal(aki le szopna).És mivel nem maszturbálok, eléggé érzem a hiányát. Mit tudnék tenni? Prosztata masszázzsal ki tudnám elégíteni magam?

Kb 2 hetente tudunk maximum találkozni.

2020. szept. 26. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

De miert nem maszturbalsz? Tiltott?

A prosztatamasszazs is maszturbalasnak szamit egyebkent. En dildon szoktam lovagolni, de mellette ugyan ugy izgatom magam kezzel.

2020. szept. 26. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg és kiderül ki tudod-e! (Komolyan erre a kérdésre milyen választ vársz? Vagy szaftos leírások kellenek ki hogyan csinálja? Akkor miért nem azt írod?)
2020. szept. 26. 13:03
 3/6 biology97 ***** válasza:
88%

Ez cuki. :D

Nézz tutorialt.

2020. szept. 26. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Maszturbálj análisan, sokkal kielégítőbb mintha a farkadat izgatnád. Én úgy szoktam hogy négykézláb vagy vagy az oldalamra fekszek, sikosító és ujjazom a popsimat amíg el nem megyek (alapos tisztálkodás fontos előtte).
2020. szept. 26. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
A válasz igen. Nekem is van egy pár műfütyim, ha éppen nincs igazi jól lehet helyttesíteni.
2020. szept. 27. 11:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Maszturbálás alatt a farok verést értettem,azt soha nem szerettem csinálni. És csak azt akartam kérdezni hogy van e más is így, és mit tesz. bocsi hogy nem írtam ki rendesen.

2020. szept. 28. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!