Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A kövér, túlsúlyos melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér, túlsúlyos melegek mért olyan büszkék a pocakjukra?

Figyelt kérdés
Én viszonylag sportos faszi vagyok, ki is van írva profilomra, hogy kik az eseteim és ennek ellenére minden nap a képembe tolnak jó pár gömbölyű csügő hasú képet , ráadásul még vének is. Mért értetlenek az emberek? Mindenkinek joga van szétzabálni magát és egészségtelenül élni, de akkor nem kell csodálkozni, hogy elküldik őket a ****ba.

2020. nov. 26. 20:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó, látom azért van itt akinek nincs meg még az értettségi, kicsit szájbarágósabban: nem az a szitu, hogy kövérek a világ legnagyobb gondja, hanem azok az öregek / vagy nem öregek akik minden önkritika ellenére küldözgetnek a belükről / vagy a mini répájukról képeket kéretlenül. Akiknek ez oké, azoknak szívesen továbbitanám ezeket a hívatlan kép küldögető szerencsétlenségeket.
2020. nov. 27. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11 - igazi vagy :D Egyáltalán nem vágod, hogy védjük a mundér becsületét. Szar ügy, ha a neked ellenszenves emberek zaklatnak, de ezek csak ŐK, és nem az összes. Fogadd el, hogy szép gyerek vagy, hogy mindegyiknek áll rád a farka, és mind megpróbálja a kb lehetetlent, hogy egyáltalán szóba állj velük. Ennyi az igényük. És neked is. Ez már jól esik neked, most pedig önigazolást vársz arra, hogy áldozat vagy :D

Na nézd, én szívesen nyalogatnám a kockás pocakodat, bár ha hanyatt fekszem, nekem sincs :D De ne ítéld már el azokat, akik megkokáztatják, hogy szóba állsz velük, mégha van egy kis hasuk is :\ Gyarlók. Te meg nem vagy Zeusz :D

2020. nov. 27. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Beképzelt kis nyomi lehetsz. Tényleg a szép test szinte minden esetben a torz belsővel párosul.
2020. nov. 28. 03:45
 14/16 A kérdező kommentje:
nagy a képzelőerőd , magadat járatod le csak te is és minden aljas kis kötekedő akik csak ezzel tudják kiélni a frusztációjukat, sajnálom hogy ennyire betalált a kérdésem ¯\_(ツ)_/¯
2020. nov. 28. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Sajnálom, hogy ennyire betalált a válaszom.
2020. nov. 30. 02:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Több önállóságot #15 ;)
2020. nov. 30. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!