Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér pasiknak szokott óriási péniszük lenni vagy nekik csak mikropénisz szokott jutni általában?
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 13:52
1/8 anonim válasza:
Is-is. Pont mint a vékonyaknak vagy sportosaknak.
2/8 anonim válasza:
Hadd mondjam el, hogy huszonéves koromig vézna gyerek voltam, majd szép lassan hízásnak indultam. Most 30 kiló túlsúlyom van. Kövér vagyok. De a farkam ugyanakkora, mint 30 kilóval könnyebb koromban.
A következtetéseket vond le.
Illetve ne csak végletekben gondolkodj!
3/8 anonim válasza:
Jaja itt láttam egy 21 cm farokkal lévő pocakos pasit. Szóval semmi se lehetetlen.
4/8 anonim válasza:
Husiknak is lehet nagy pöcsük
És a vékonyaknak is
Nem ettől függ
De hogy mitől ne kérdezd
5/8 anonim válasza:
Kövér srác, nagy pénisz:
https:
//www.xvideos.
com/video19473073/brincando_com_o_novo_amigo_pt_2
Vékony srác, kis pénisz:
https:
//xhamster.
com/videos/10-small-dicks-on-cam-13259585
6/8 anonim válasza:
Nem ettől függ. Lehet ez is, az is. Szerintem inkább átlagos. Csak az is kissebbnek néz ki, mert a hasa kicsit mintha takarná. És itt nem a "pocakról" beszélek, hanem a tényleg kövér emberekről.
7/8 anonim válasza:
A mai világban már vannak olyanok akiknek az átlagos méret is kicsinek számít.
De amúgy általában szerintem a genetika játszik közre.
8/8 anonim válasza:
Normál testalkatú passzív vagyok koverekre bukik és bőven találkoztam már 20 cm felettivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!