Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mond nektek a párkapcsolat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mond nektek a párkapcsolat, vagy a szeretet szó valamit, vagy csak mondogatjátok ?

Figyelt kérdés

Szinte hihetetlen, hogy képtelenség kialakítani egy kapcsolatot,vagy egyáltalán egy baráti ismerkedést elindítani.

Aki értelmes, szimpatikus, hosszú és kedves leveleket ír,az maga mondja el élőben, hogy csak körítés volt, megjátszás. Vagy éppen kapcsolatot akar,de kezdőként egy nős férfi teperte le és szexelt vele és ez jött be neki,de azért azzal szórakozik, aki tényleg párt keres.

Szeretet szó pedig már szinte ismeretlen, kinevettek érte, sajnálkoztak rajtam, hogy ezt keresem.

Most tényleg az a lényeg,hogy minden a szex, az erőszakos és kiszolgáltatott szex ? Mert a passzívak többsége ezt keresi. Mert ugye ilyen volt nekik az első....Aki pedig érzéssel, szeretettel közeledne, azzal lehet szórakozni,kinevetni...

Nagyon sok van itt is, aki szépeket tud írni, aztán privátban kijön belőle az igazi énje...

Már csak a mesében van szeretet, vagy a csodákban ?

2020. nov. 24. 18:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos 99%-ban úgy van. Én is, mint olyan sokan töröltem magam azokról az oldalakról. Értelmetlen dolog teljesen. Vagy csak azonnali szex menne, vagy töröl, tilt és ennyi. Pici munka, másik megismerése, netalán több is, na ez nem nagyon kell a kutyának sem. Azaz neki még igen.
2020. nov. 25. 12:59
 12/17 Péter 26 ***** válasza:
69%
Sajnos nekem sem sikerül,én is keresnék 1 aktív fiút,férfit aki nem csak dugni szeretne,persze az is fontos.
2020. nov. 25. 18:44
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
De látod, kimondnod, hogy aktív. Tiszta paradoxon vagy te is :\
2020. nov. 25. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretet szó pedig már szinte ismeretlen, kinevettek érte, sajnálkoztak rajtam, hogy ezt keresem."

Ez azért van mert még fiatal vagy. Az elején még mindenki ilyen, keresi az igazit, a lelki társát akivel leélheti az életét, de útközben kihasználják, rengeteg csalódás éri, és már bízni sem tudnak senkiben, így elfojtsák az érzelmeiket az emberek, és csak tárgyként tekintenek a másikra, érzelemmentesen. Mert félnek az újabb csalódástól.

Ez köszönhető a nagy magyarországi homofóbiának is, sokan még magukat sem merik vállalni, akkor hogy vállaljanak fel egy párkapcsolatot?

Egyszerűbb titokban találkozni arra a fél órára és mindenki megy az útjára.

Itt tartunk, mert nem állunk ki magunkért.

2020. nov. 25. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14-es, szerintem idősebb korú lehet a kérdező, ha ennyi csalódás érte.

Kérdező, talán az lehetne a megoldás, hogy megismerni kellene a másikat szex előtt, nem 2. alkalommal szexelni. Ha meg az elején kiderül, hogy kamus, akkor szerintem nem ér nagy csalódás, mivel nem gondolnám, hogy 1-2 találkozás után szerelmes leszel. Ezt most általánosságban írom, mivel nincs benne a kérdésedbe, hogy az első randin szexelsz-e. De az tény, hogy a szerelem idővel elmúlik, én nem adok pár évnél több időt egy kapcsolatnak.

2020. nov. 25. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyeneket a csúnya emberek írjak
2020. nov. 26. 08:56
 17/17 Péter 26 ***** válasza:
Persze hogy leírom hogy aktív,mivel a nőkhöz és a passzív pasikhoz nem vonzódom és mivel korrekt vagyok úgy nem leszek egy kapcsolatba hogy a másikhoz nem vonzódom,ezek szerint te igen kedves 13-as író.
2020. nov. 26. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!