Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A passzívoknak elég kielégülés, ha megdugják őket? Őket nem szokták pl. orálisan kényeztetni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 17:32
11/19 anonim válasza:
Passzívként nincs ellenemre, ha szopnak, de nem igénylem. Attól élvezek el, ha hosszan és mélyen dugnak.
12/19 anonim válasza:
Nem szeretem ha .opnak. Jobban szeretem én csinálni.
passzív vagyok
13/19 anonim válasza:
Az orális kényeztetés jöhet minden mennyiségben, de inkább a fenekemnél. Nem zárkózom el attól, hogy lesz*pjanak, de jellemzően nem is kezdeményezem. Fontosabb, hogy megdugjanak.
14/19 anonim válasza:
Én hálából,hogy megdughattam leszoktam szopni,persze ö is engem.
15/19 anonim válasza:
Én kezdő passzív vagyok, de engem nem érdekelne ilyen helyzetben, hogy az én farkammal foglalkozzanak. Csak én szeretnék az övével
16/19 anonim válasza:
Èn se engedem, hogy szopjon az aktív, de azèrt oda vagyok, ha megmogyoróznak vagy kiverik :)
Egyszer velem is előfordult, hogy szoptattak ès elèlveztem közben :)
26/F passzív
18/19 anonim válasza:
Ember függő. Én full passzív vagyok és nem igénylem azt hogy az én péniszemel is foglalkozzanak és szeretem az aktívének szentelni az egész aktust
19/19 anonim válasza:
Passzívként én szeretem ha dugnak és közben nem érek magamhoz, el szoktam így menni. Orálisan én szoktam adni, ha aktív csinálja nekem akkor nem izgat és úgy soha nem megyek el. Nem jön be ha nekem csinálják, jobban szeretem én csinálni azt úgy meg elfolyok ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!