Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Milyen volt az első szex fiuval?
mivel itt névtelenül megy, lehet őpszontén, akéár privibe is
Nektek milyen érzés volt első alkalommal szexelni egy fiuval? Milyen hamar mentetek el? Hová mentetek el? Fenékbe, testre, arcra, - első alkalommal, volt-e és ha igen, mennyi idő az előjáték, csókolózás, stb. és hol szeretkeztetek? Pl. hálószoba, fürdő, erdő, stb
Nagyon jó volt, még úgy is hogy azért kicsit fájt az elején, meg nagyon fura volt ahogy feszít. De aztán pont emiatt is élveztem :D
Hogy mennyi idő volt, nem tudom, rendesen volt előjáték meg minden. Én végül úgy élveztem el hogy leszopott a partnerem. És nála szeretkeztünk a lakásán.
17/f
Amíg csak orál volt még játszadozás addig élveztem. Aztán a tényleges aktust már nem, de ez abszolút a partner hibája.
Sokkal később, érettebben és a megfelelő személlyel fantasztikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!