Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon kiábrándító, ha első talin nem akarok szexet, max valami könnyed dolgot?
Szóval ha valakivel beszélgetek, barátkozok, és talizunk, és ha jól alakul a dolog, szimpatikusak vagyunk élőben is egymásnak, akkor lehet kis összebújás, csók, simogatás, és ha tényleg van "izgalom" is bennünk, akkor sem akarok elsőre szexet egy kvázi idegennel, maximum kézzel játszok vele és kényeztetem, de többet nem bírnék úgy érzem (nagyon max szájjal is).
Persze én ezt meg is mondanám, nem fogok "szűzk.rvát" játszani, de lehet ez nem szimpatikus egyeseknek és lehet nem veszik komolyan...
Nem mondtam biztosra, hogy akivel találkozok annak kiverem és leszopom...
Nekem a sima beszélgetés, séta is elég lenne, vagy az összebújás, de nem mindenki ilyen. Csak próbálok kicsit lazább lenni, mert sokaknak alap az intimitás, ezért ennyi kompromisszumot tudok kötni, ha eleget beszélgettünk neten, és élőben is megvan a szimaptia. És ha amúgy is barátságból ismerkedek, hogy nem lesz belőle valószínűleg kapcsolat, akkor miért ne? Nem értem ezt az elítélő hangot utolsó, már ha jól értelek :/
Sose bánd, ha ilyen vagy. A sok random egymásra ugró idióta között végre egy normális felfogás.
Bár én is találnék egy ilyen érzéki emberkét,de semmi kilátás.
Csak a dugás, hihetetlen ...
Első randin eljutni a legvégéig (lefekvés) szerintem gáz.
Most biztos jönnek sokan olyanok, akik már az első randin dugtak, de szerintem sokkal izgalmasabb, ha szép lassan; előbb séta közben megfogod a kezét, búcsúzáskor puszit adsz.. aztán megcsókolod.. és így tovább, és a legvége a lefekvés.
Nem kell ajtóstol a házba rontani, az első randin végigcsinálni a kámaszutrát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!