Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez tényleg ennyire elítélendő?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ennyire elítélendő? 23/F

Figyelt kérdés
Párszor olyan pasikkal feküdtem le, akik jóval idősebbek nálam (pl a legutóbbi 22 évvel volt nálam idősebb), de amúgy mindegyikőjük fiatalabbnak nézett ki. Egyik haverom meg undorítónak nevezett és nem érti, hogy tudok ilyet csinálni és most kb szóba sem akar velem állni
2020. nov. 20. 09:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Pedig az érett férfiak a legjobbak legizgatobbak!
2020. nov. 20. 15:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, ha az idősebb férfiak tetszenek.
2020. nov. 20. 16:18
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem emiatt akkor más miatt ítélne el.

Semmi rosszat nem tettél azon kívül hogy azt csináltad amit élveztél. Én is szoktam nálam idősebbekel is lefeküdni és csak egyszerűen élvezzük. Nincs ebben semmi rossz.

18/F

2020. nov. 20. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:
92%
Hát a korkülönbség nem gáz......inkább csak az,hogy könnyen összefekszel .
2020. nov. 20. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!