Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kezdő nem helyes pasinak mik az esélyei?
Figyelt kérdés
Mármint érted halmozottan nehéz.
1. Kezdő fiúk terén
2. Nem tipik helyes
3. Már 29 éves
2020. nov. 16. 14:24
11/16 anonim válasza:
10eshat az eléggé durva, ha olyan. Fiatalon egy 43 eves faszival dugtal
12/16 anonim válasza:
10 -es vagyok. Igen, 18 voltam és én voltam az aktív a 43 évessel.És szuper volt, mert egy értelmes, ápolt, jó kinézetű ember volt.
Azóta pedig én is avattam be két fiatalt, 19 volt az egyik, 22 a másik.Pedig késő negyvenes voltam. És élvezték, mert nem voltam sem durva, sem ötperces.
Ennyi !
13/16 anonim válasza:
Embere válogatja persze,hs neked úgy esett jól, hát ez van.
14/16 anonim válasza:
Ha passzív vagy akkor már igen kevés esélyed van, öregnek kezdesz számítani.
Ha viszont aktív most nyíló ki előtted a világ, ha bírsz rendesen b@z ni, és a sok recska nem most üt vissza hogy pár perc vagy 2löket után elmész.
15/16 anonim válasza:
Ne becsüldd már le magad.nem tipik helyes srác?valakinek biztos hogy nagyon tetszenél.29 éves vagy?na és....szerintem a legjobb kor.legyen már önbizalmad BOY!!!!
16/16 anonim válasza:
12_ és fordítva s így gondolta az illető? XD úgy írod mintha valami szupermodell lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!