Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit javasolnátok egy harmincpár éves "helyes pasinak"?
Keress magad mellé egy értelmes nőt, akivel kimerítheted a szexuális kultúra "fogalmát", nem attól leszel tapasztalt az ágyban, mert 30 nőt vágtál gerincre, 5-6 nővel ugyan úgy el tudod sajátítani a tapasztalatot a szex terén. Ezt csak a buta és naiv 20-on éves lányok némelyike gondolja hogy csak az lehet tapasztalt aki 30 nővel volt életében.
Komoly intelligens nő, elve nem olyan férfit fog párjául választani aki "ezer" nővel volt együtt, nem is a nemi betegségek - mert az ember védekezik, jobbára - hanem hogy az ilyenekben nem lehet megbízni, minél több és több nőt akarnak magukénak, tehát nem a minőségi tartalmas szex a lényeg, hanem a mennyisége... még egyszer mondom, mit feljebb, 5-6 nővel is el tudod sajátítani a szexuális tapasztalatot, hogy bármelyik nőnél helyt állj a későbbiekben is...
keresgélésnek is nevezik,szóval igen.
amúgy ha 2-3 hónap alatt sikerül mondjuk 10-15öt elkapni,akkor át fog kattanni valami benned,vagy az illat a kisugárzás a fellépés változik meg és leszel olyan szinten érdekes,hogy hirtelen ömleni fognak a nők,felszedni sem kell majd őket,mert maguktól jelentkeznek.
legalábbis velem így volt.
sokszor végiggondoltam ezt valahogy nekem mindig a 13. felcsípett és megdugott lett a csajom már sokadszor.
mert amikor belevágok egy kapcsolat után,teljesen formán kívül vagyok,így a magasan kalibrált csajok megesznek reggelire.
ezért kellenek először könnyebb ellenfelek,felhozómeccsek.
aztán amikor már érzem,hogy kezdek formába jönni jöhetnek a nehezebb ellenfelek.
és 8-10 után már a magasabban kalibrált 8-9 pontos nők is sima ügyek és akkor közülük megtartod a legnormálisabbat akinek nem idegesít a jelenléte hosszabb távon sem.
idegesít a jelenléte xDDD
szerintem ne.
ugyan én lány vagyok de nem kéne olyan férfi akinek rengeteg skalpja van, nem kell attól még mindenkit megtöcskölni hogy ismerkedsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!