Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/22 anonim válasza:
10/10 de csak azért mert még a boxere is luxus márkás.
2/22 anonim válasza:
Egész szép a szeme de amúgy túl mű 17/l
3/22 anonim válasza:
ha lenne hosszú szakálla és haja grrrrr
4/22 anonim válasza:
Lehet ilyen leszek negyvenes éveimben, szóval kíváncsi vagyok :D
18/F
6/22 anonim válasza:
Jézusooom 10\100 ez a csavo az álmom, na i bármikor megd*ughatna pedig nem vagyunk egy korosztaly 18l
7/22 anonim válasza:
10/7-8. Helyes, csak nem az esetem.
8/22 A legrosszabb válasza:
Nehazuggyatokmocskosretkek', úgy tesztek, mintha bármi következménye lenne, ha beírnátok, hogy 10/10 pont.
9/22 anonim válasza:
Nagyon jo pasi, de nekem nem jon be mert rókaképű.
10/22 anonim válasza:
Teste számomra taszító, túl nagydarab. A vékony, szálkás pasikat szeretem. Arca csini. Olyan meleges beütésű a képeken. Vagy csak szerintem? Szubjektíven 10/4, objektíven 10/8 lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!