Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha escorktént dolgozok, de nincs hivatalosan munkáltatóm (csak magam) akkor ha írok magamnak igit azzal, hogy kihez mettől meddig megyek akkor az nem számít a szabályok megszegésének ugye?
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 21:05
2/8 A kérdező kommentje:
hát baszkikáim én abból fizetem az adót meg mindent szal amit elkúrok esténként az szépen megy az állampénzbe (is). jogos, hogy kapjak valami kompit abban az esetben ha 8 után amikor általában a legéhesebbek a fazonok nem mehetek dolgozni...
2020. nov. 14. 21:08
3/8 Noren1989 válasza:
Először is: egyéni vàllalkozó vagy legalàbb?
4/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok az , legyek?
2020. nov. 14. 21:28
5/8 Noren1989 válasza:
Àllambàcsinak jó, te meg legalizàlhatod a bevételek egy részét, bàr egy masszőr végzettség kellene hozzà, plusz könyvelői ismerettség sem àrtana.
Ja igen, és hogy miért is: így simàn àllíthatsz ki magadra munkàltatóit, véleményem szerint.
6/8 anonim válasza:
Írjál magadnak igit és legyél aki komplovit kap!
Teljesen világos!
7/8 anonim válasza:
Felkopik az állam
Ha nem kompiz az állam
Az adót ellenszolgáltatás nélkül kell fizetni. Hogy szijjártó nyaralhasson belőle meg legyen miből közbeszerzést kiírni a nemzeti tőkésosztálynak. Arra hogy a közemberek kapjanak ugyanilyen ingyenpénzt, a miniszterelnö kúr csak annyit reagált, hogy van az operett és van a valóság köszömszépentisztelthölgyeimésuraim.
8/8 anonim válasza:
...ellenszolgáltatás nélkül? Ne mááá! Iskola, orvos,... Azokért talán fizetsz? Okoska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!