A maszkhasználatra vonatkozó fővárosi rendelet és annak megszegése jogilag pontosan minek számít? semminek, ez csak egy jótanács?
ezt én értem, de jogilag minek számít, mert senki nem szól, és senkit nem zárnak ki
egy gyorshajtás például nem tudom, de gondolom szabálysértésnek számít, ami egy jogi kategória, és rendőrnek például kötelező intézkednie és meg van szabva hogy milyen határok között milyen büntetés jár
ere nincsen semmi ilyen?
Gondolom, szabálysértésnek minősül. Szerintem is pénzbírsággal kellene büntetni, de kétlem, hogy ezzel sok eredményt el lehetne érni. De gondolj bele, mindenki a tokáján tartaná a maszkot, aki szabálytalankodni akar, ha jön a maszkellenőr, mindenki felveszi, és senki nem lesz megbüntetve, viszont a kormány veszít a népszerűségéből.
Az lenne az első, hogy a politikusok példát mutatnak, Orbán csak maszkban mutatkozik, és nem mennek a dögök az Adriára, hanem egyszer az életben önmérsékletet gyakorolnak, és a seggükön ülnek otthon, ahogy az állampolgárok 70%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!