Megállapodás megszegésének számít?
Semmilyen papírt nem írtatok? Akkor jogilag nincs mit megszegni. Ha volt esetleg 2 tanú, amikor átadta, látták, hallották a megállapodást, akkor viszont lehet keresnivalója...
Meg aztán kérdés, mi számít kis összegnek Nálad. Mert van, amikor itt azt írják, hogy nagyobb összeget adtam kölcsön és kiderül, hogy csak 30 ezerről van szó, de néhol a "kisebb" is lehet pár százezer ft.
Viszont valami azért csak történhetett időközben, ami kimaradt a történetből... mert az nem életszerű, hogy felajánlok egy kölcsönt, aztán rögtön fenyegetőzök feljelentéssel. Pl. nem állapodtatok meg abban, hogy részletekben visszafizeted és nem törlesztettél? Vagy nem volt x határidő, amíg vissza kell adni mindenképp?
Esetleg nem Te "szóltál be" valami olyant, amitől haragra gerjedt?
Gondolkodj el ezeken a dolgokon.
Szia!
Tanu nincs.50000 Ft-ot adott,de mondom úgy,hogy ráér amikor akarom addig.ez sms-ben is meg van.Szeretett volna össze jönni velem,de elutasítottam és rá kis időre közölte,hogy még sem ér rá
Na ugye, éreztem én, hogy közben történt valami :-)
Annak oka van, ha hirtelen ekkorát fordul valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!