Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért állítják sokan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják sokan, hogy a Grindrn és a Planetromeon a legtöbb ember kamus?

Figyelt kérdés

Vannak akik egyenesen 80-90%-ról beszélnek.

Biztos van valamennyi, de hogy több mint fele, sőt ilyen magas arányok?

Vagy mit értetek kamus alatt?

Szerintem, saját tapasztaltaim szerint is, rengeteg valós személy van fenn.

Az meg hogy találkozni akartok-e mindketten, az mindkettőtökön múlik.

Furcsa azt olvasni, hogy valami olyan jelenségről beszéltek, aminek kb. a nyomát nem látom.

2020. nov. 7. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Aki nem tudja hogy kell ismerkedni, az ne csodálkozzon hogy Romeon se talál senkit, de ha így folytatja egész életében nem fog
2020. nov. 9. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
Én is azt tapasztalom, hogy a többség kamus. Ha valakinek az van kiírva hónapokon keresztül, hogy szexet keres és még összesen se volt 10 partnere, az szinte biztos, hogy kamus.
2020. nov. 9. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
Én még magát a fogalmat sem értem. Én mindkét oldalt használom és kisvárosban élek. Eddig minden olyan emberrel, aki hajlandó volt velem szóba állni, kulturáltan tudtunk levelezni egymással. Az, hogy ezek meddig tartottak, az más kérdés. Mert valakinek tényleg annyi a lelkesedése, mint a tiszavirág. Aki viszont úgy akarta, hogy találkozni szeretne, azzal találkoztam is. Mondjuk úgy a 20% az leves, mert egy szavas mondatokból akar a lényegre térni, az pedig nonszensz. A véleményem az, hogy türelem rózsát terem és a profilnak is határozottnak kell lennie.
2020. nov. 14. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!