Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennétek, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, szerintetek folytassam a barátságot?

Figyelt kérdés

Van egy jó haverom már évek óta, sokat szoktunk beszélgetni meg elvagyunk, nemrég megtudtam hogy meleg, ami önmagában egyáltalán nem zavar, így is tök jó barátság volt. Viszont mostanában el kezdett először csak célozgatni, majd a végén kibökte, hogy fenékbe dughatnánk egymást. Kicsit ciki volt nekem, bár minimálisan izgi is, hogy szexről van szó és számomra ismeretlenről, viszont nekem barátnőm van és amúgy is heteró vagyok.

Ti mit tennétek? Szerintetek még működhet a barátság? Én kicsit parázok attól, nehogy később személyesen is rám nyomuljon.

2020. szept. 27. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Inkább megcsinálnám holnapra a házit...
2020. szept. 27. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
kicsit izgat. ....
2020. szept. 27. 19:38
 3/11 anonim válasza:
70%
Hát ha már izgi akkor ott a baj... Lehet nem is vagy ám hetero.
2020. szept. 27. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Izgat akkor megpróbálhatod

De barátság, már nem olyan lesz.

Személyszerint nekem egy barátság többet ér mint egy szex, ha izgat is nem vele próbálnám ki, ezt megbeszélve.

2020. szept. 27. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem sok lenne. Egymás megdugása már túlzás.
2020. szept. 27. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

Kicsit hanyagolnám,hátha észreveszi magát...bár kibökte,hogy seggbekurna ez után hogy tudna mégszemelyesebben nyomulni?

Esetleg be is dugja neked...az már nem nyomulás a törvény is bűnteti.

2020. szept. 27. 23:07
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Ha izgat a dolog, akkor nem hetero vagy, hanem biszex. Márpedig azt írtad, hogy izgat.

Ha pedig te nem akarsz tőle semmit, akkor szépen megmondod neki, hogy te hetero vagy és nem lesz szex közöttetek. Ha pedig akarja a barátságod, akkor megkéred, hogy ne célozgasson és ne nyomuljon.

2020. szept. 28. 07:09
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Nem annyira nagyon izgat a dolog, csak elsőre egy nagyon picit annak hangzott, de ahogy jobban belegondoltam inkább undorító.
2020. szept. 28. 07:58
 9/11 ftf1983 ***** válasza:
80%
Pedig lehet rájönnél, hogy nem is kicsit élveznéd ahogy megdugod. Eg ypróbát megér ;)
2020. szept. 28. 09:12
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 Biztos nem.....
2020. szept. 28. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!