Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Epipó mond valakinek valamit? Habár idősebbeket érint,
de azért megkérdem: Volt ott, vagy annak kapcsán
valakinek meleg élménye?
10/10, nem, de a film végén felsorolt nevek közül van, aki ismerős. Több okból sem vállalja a többség, hogy erről beszéljen, legfőképpen azért,mert hatalmas benne a csalódás, hogy egy addig istennek tekintett fickó ilyet művelt, van,aki a mai napig nem vesz erről tudomást, és tagadja, van, aki a szerecsent mosdatná, mert annyira a brancs vezérének tekinti, a filmen is van valaki, aki segített neki eltűnni. Pedig egy veszélyes pedofil csúszómászó. Ki kell mondani.
2020. nov. 9. 06:37
12/19 A kérdező kommentje:
Esetleg nem csak azért nem akarnak tudni róla a most balos érzelmű elszenvedők, mert S.Pál is a baloldal felkarolt "gyereke" volt? Lehet, hogy túlságosan leegyszerűsítem, de talán lehet benne valami...
Vagy esetleg, akik benne voltak a "játékban", talán lehettek olyanok is, akinek tetszett... Gondolj bele: 14-18 éves fiatalok...
Más szempont ez, mint a S.Pál aljas szándéka, amit esetleg ők is - legalábbis akkor - élveztek...
12/12 a Trefortba mindig hangsúlyozottan balos gyerekek jártak, láttam a suliban a Rákosi rendszer kultúrhóhérának leszármazottját, aki később Demszky egyik felesége lett. A suli más diákjainak és tanárainak a fb-s tevékenységét nézve szintén erős a balos vonal, bezzeg a 2006-os lovasrohamok idején bőszen hallgattak... Sipos és a brancs egy erkölcs nélküli, magát szabadnak hirdető világot próbáltak felépíteni, ami akkor is hamvába holt dolog volna, ha nem lettek volna a közös szexuális szeánszok. Ez utóbbiakra azonban se magyarázat, se mentség nincs.
2020. nov. 15. 15:44
14/19 A kérdező kommentje:
No erről bizony sokat lehetne beszélni... Főleg akkor, amikor kioktatgatnak az erkölcsről! De a kommunista erkölcsbe minden aljasság belefér...
Amúgy látom, valakik nagyon lepontoztak! Én küldtem a pipát! Kipipáltalak! :-)
Köszönöm, bár a legkevésbé sem érdekel hogy hányan pontoznak itt, csak véletlenül keveredtem ide, mert megnéztem a filmet és kíváncsi voltam, mi található a neten erről az egészről. Egyébként meggyőződésem, hogy az akkori igazgatónő, aki szintén prominens személyiség lett később, nemcsak ennek, hanem más ügyeknek is falazott. Hiszen ha egy vezetőnek ilyen súlyos, hivatalból üldözendő bűncselekmény a tudomására jut, nincs mérlegelési joga. Fel kellett volna azonnal jelentenie.
2020. nov. 17. 17:39
16/19 A kérdező kommentje:
Titok, hogy ki volt az akkori igazgató? Akár privátban is elküldheted! Előre is köszönöm!
[link]
Sziasztok, én is oda jártam azokban az időkben. Az igazgatónő Honti Mária volt, később a Horn-kormány egyik vezető háttérembere, államtitkár, vörös nyalógép. Az interjúban összevissza hazudik, hogy nem tudott semmiről sem. Aki megszólal az interjúban, eltorzított hanggal, annak viszont minden szava igaz. Nálunk is helyettesíteni volt egy másik témában és pontosan ugyanez játszódott le: egy irodalmi alkotásban a szexuális aktusra való célzásokat vette végig kínos részletességgel. Az is teljesen igaz, hogy időnként zavaros és túlfűtött volt teljesen. És tudtuk, hogy meleg.
2020. nov. 21. 13:57
Bocsánat előző voltam: akkor nekünk lányként a barátnőimmel sokkal jobban lejött hogy meleg, valahogy egyáltalán nem tűnt férfiasnak, taszító volt nagyon. És tudtuk akkor is, hogy amelyik osztályban csak lehet, leginkább a szexuális témára viszi a szót. Nem voltunk prűdek és biztos hogy voltak akiknek ő jelentette a hű de nagy szabadságot. De utólag is érzem hogy jogosan éreztem akkor is visszataszító jelenségnek.
2020. nov. 21. 14:04
19/19 A kérdező kommentje:
További kérdések: