Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Epipó mond valakinek valamit?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Epipó mond valakinek valamit? Habár idősebbeket érint, de azért megkérdem: Volt ott, vagy annak kapcsán valakinek meleg élménye?

Figyelt kérdés
A dokumentumfilmnek nemrég volt a bemutatója...

2020. nov. 6. 22:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
A pedofília és a szexuális zaklatás nem élmény. Nagyon nem.
2020. nov. 6. 22:58
 2/19 anonim ***** válasza:
64%
Az élmény nem csak pozitív lehet, nem gondolod? Nézz utána! 😊
2020. nov. 6. 23:08
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
A kérdésfeltevés jellege nem azt sugallja, hogy itt negatív élményre kíváncsi a kérdező. Vagy te úgy érzed?
2020. nov. 7. 00:21
 4/19 A kérdező kommentje:
Én meg úgy gondolom, hogy élmény... Pozitív, negatív... Hogy kinek mit sugall? Az a saját dolga... Én ezzel kapcsolatos dolgokra gondoltam. A mai törvények értelmében meg pedofil esetek tudtommal nem voltak... Eltekintve attól, hogy tanár-diák...
2020. nov. 7. 02:22
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

"Az ország egyik legnagyobb pedofilbotrányáról készített az HBO dokumentumfilmet, amiben betekintést nyerhetünk az Epipó nevű nyári tábor hétköznapjaiba, ahol a hírhedt S. tanár úr molesztálta a fiatalokat."

"Végül kiderült, hogy ezeknél jóval szörnyűbb dolgok is történtek, hiszen S. tanár úr, vagyis Sipos Pál rendszeresen molesztálta őket ..."

"Elvileg nem történt konkrét erőszak, mivel az oktató laza és megnyerő volt, ezért mindenki az ő figyelmét, elfogadását, barátságát kereste, ezt pedig aljas módon felhasználta ellenük. Így a nyomásnak köszönhetően olyan dolgokat is csináltak, amiket igazából nem akartak, és nem is szabadott volna. Ezt később nagyon sokan nem tudták feldolgozni, és felnőttként komoly problémákkal szembesültek, mikor előtörtek belőlük az emlékek."

"Felkavaró, szomorú, érzékeny történet ez, az egykori táborozó, Oláh Judit pedig úgy gondolta, hogy az HBO és a Campfilm segítségével elkészíti a Visszatérés Epipóba című dokumentumfilmet, hogy a túlélőkkel együtt dolgozzák fel a traumákat, és válaszokat találjanak az évtizedek alatt felmerült kérdésekre."

2020. nov. 7. 04:02
 6/19 anonim ***** válasza:
65%

Abban az időben teljesen átlagos volt hogy egy tanár megalázot gyerekeket, vagy megvert az egész osztály szeme láttára .

Engem az óvodába vetkőztetett le az óvónő meztelenre, és úgy kellet lennem körbe álltak agyerekek és meg mutatni a többieknek hogy nekem milyen nemi szervem van és hogy kell hátrahuzni a figymám.

Élmény? Nem értettem belőle semmit,

2020. nov. 7. 07:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

"A mai törvények értelmében meg pedofil esetek tudtommal nem voltak... Eltekintve attól, hogy tanár-diák..."

De igen, voltak. Épp erről szól a film. Ilyen korú gyerekeket vett rá a tanár közös maszturbálásra stb. Szerinted ez rendben van?

Epipóban készült fénykép:

[link]

2020. nov. 7. 11:43
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem, nincs rendben, sőt! Én a mai törvényeken is szigorítanék...

Viszont mivel a filmben aránylag kevés ember vállalta nyilvánosan a szereplést, gondoltam, esetleg itt találtatik valaki, aki így névtelenül megnyilatkozik arról, hogy hogyan befolyásolta későbbi életét a politikai elit által ajnározott S.Pál még a "rendszerváltás" után is...

2020. nov. 7. 18:28
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy én is trefortos voltam akkor, amikor ez az alak is ott tanított. Minket nem ő tanított magyarra, csak helyettesítő tanár volt néha, de az már akkor is feltűnt, hogy állandóan valami szexuális témára vitte el a történetet, időnként teljesen erőltetett módon is - utólag már tudom, hogy sasszemmel figyelte a reakciókat, hogy esetleg kiket tudna behálózni magának. Én nem voltam epipós, bár hallottam, hogy valami tábort szervez nyaranként, de hála Istennek családilag-barátilag eléggé kreatív és művész környezetben éltünk ahhoz, hogy eszembe sem volt soha úttörő- meg egyéb táborokba járkálni. Amit csinált, pont a hatalmi pozícióban léte miatt, a manipulatív módon bizalmat szerző viselkedése miatt megbocsáthatatlan, pont mivel nem erőszakos, hanem érzelmi terrorista, nem kevés nárcizmussal. Ezzel rengeteg embert tett sérültté, akik lehet, soha többé nem tudnak már bízni ennyire valakiben, s erről a filmben rengeteg utalást hallottam.
2020. nov. 8. 15:13
 10/19 A kérdező kommentje:

Akkor te bele is kerülhettél volna a "körforgásba"...

Leírásod alapján akkor senkivel sem találkoztál olyannal, akinek közeli tapasztalata lett volna...

Lehet, hogy más kategóriában kellene feltenni ezt a kérdést?

2020. nov. 9. 02:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!