Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt olyan, hogy az első orális szex borzalmas élmény volt?
Figyelt kérdés
Ma volt az első alkalom, hogy leszoptam egy fiút. Nem bírtam a farok szagát, az előváladéktól majdnem beokádtam, aztán csak kivertem neki, mert nem bírtam tovább szopni. Amíg utána hazáértem végig ki kellett köpni a nyálamat, az undortól nem tudtam lenyelni. Azonnal szájvíz, zuhany, teljesen megmostam magam.
Most lehet, hogy mégsem vagyok meleg? Vagy egyszerűen az érzelmi kötődés hiánya miatt volt rossz élmény?
2020. nov. 3. 21:22
3/13 anonim válasza:
Bepukkasztotta neked a bűzrudat. :D Nem volt valami kedves tőle.
5/13 anonim válasza:
Inkabb csak egy igenytelen pasit fogtal ki.
6/13 anonim válasza:
Holnap fogj ki egy orvost is, ha mar az a tifusztenyeszet nem volt egyertelmu, amit a szadba vettel.
8/13 anonim válasza:
Legalabb zuhanyoztatok volna le, idiotak
Vagy hol szoptad le, egy korhaz parkolojában? :D
9/13 anonim válasza:
Mindenfajta emberi kapcsolatnál alapvetően meghatározó a partner testszaga, illata, még akkor is, ha nem szexuális kapcsolatról van szó. Ezt állati őseinktől hoztuk.
10/13 anonim válasza:
Igen, velem is volt ilyen... A srác cigizett... Gondolom attól volt, mert egyébként ápolt volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!