Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal srácok, akik voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal srácok, akik voltatok már jóval idősebbel (15-20 vagy még több évvel idősebbel), mi motivált titeket? Csak alkalmi volt, vagy rendszeres?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy tartós kapcsolatnál a tapasztalat, az anyagi biztonság, vagy mi hozott össze titeket? Alkalminál pedig egyszerűen bejött az idősebb pasi, tanulni akartatok, vagy netán sugarboy jellegű volt a dolog?

Kort is írjatok!

2020. okt. 27. 11:14
 1/9 alonelyman ***** válasza:
59%
én nem voltam de lennék, öregeknek mindig nagy vastag farkuk van
2020. okt. 27. 11:33
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Én a másik véglet vagyok, az idősebb .

Voltak fiatal barátaim, nem is egy. Több, mint 20 év volt az eltérés korban.

Mind azt mondta, egységesen, hogy a saját korosztálytól nem kapta meg a figyelmet, a törődést, a gyengéd érzékiséget.

Emberileg is ezért vonzódtak hozzám.

51 F

2020. okt. 27. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Ugyan már az idősebb korosztályhoz tartozom, de a férfiszex világába az apám lehetne korú, vagy még idősebb férfiak vezettek be. Mindegyik alkalmi kapcsolat volt. Hogy mi motívált? Egyrészt a kíváncsiság, hogy milyen lehet az, amiről az egész családom, szülők, nagyszülők, stb, azt mondták, hogy halálos bűn. Másrészt, kiskoromtól fogva csak fiú barátaim lehettek, mert a lányokkal ráérek barátkozni, ha felnőttem. Ugyan a gimiben szexeltem csajokkal, de a fiúk jobban érdekeltek. Aztán eljött az, az idő, amikor a kíváncsiságon túl a korlátok ledöntésének a vágya is vezérelt, hogy milyen lehet, ha nem egy csaj, hanem egy srác szájában élvezek el? Mit érezhetnek a csajok szopás közben, milyen, ha tele a szájuk g**ível? És hát az is érdekelt, milyen az, ha bennem van egy farok, és belém élvez. Lehet, én bénáztam, hogy az első ilyen élményeim megéléséhez nem korombelit találtam, de utólag nem bánom, hogy így alakult.

60+ F/bi

2020. okt. 27. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

2est Osztom

Kiegészíteném

Évek és a rutin ,stabilitás.

42

2020. okt. 27. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
21 vagyok és van egy 50 es pasi akivel lesz valami. Nekem a kor mindegy csak az számít hogy normális legyen és tetszen a farka!
2020. okt. 27. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Fiatalon (18 körül) egy 40-es pasival lógtam néha. Sokáig nem volt más, csak kölcsönös orál. Aztán egyszer felhozta, hogy jó lenne, ha én őt análba... megtettem, bár 19 mp alatt elmentem, telipumpálva a fenekét.

Megnyugtatott, hogy semmi baj, ez így normális. Elkezdett masszírozni. Majd óvatosan belém jött. Nem volt nagy szerszáma. Mikor jeleztem, hogy kellemetlen, visszakozott. De mégis belém hatolt.

...

Sokáig "játszottunk" így egymással.

Azóta igyekszem én is a fiatal srácokkal (mert akárhogy is: a fiatalabbakat kedvelem) óvatosnak lenni, pedig rég kijöttem a gyakorlatból, mert meglehetős régóta hetero kapcsolatom van.

...nem volt panasz eddig, sőt. :)

2020. okt. 27. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

..ja igen. Csak az élvezet motivált, meg a kíváncsiság. Kifejezetten kellemes volt.

De sok éve már...

f/48

(#6 voltam)

2020. okt. 27. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen egy 38 éves hapsi avatott be illetve mutatott meg mindent! Minden pillanatát csodaként éltem meg!

Miért vele? Tetőtől talpig igazi férfi volt, pont amilyenre vágytam!

2020. okt. 28. 03:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Személyisége.
2020. okt. 28. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!