Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Eropolis nevű oldalról vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eropolis nevű oldalról vélemények?

Figyelt kérdés

2020. okt. 27. 06:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Van a hornet, twoo Appok amik ismertebbek.

Melegrandi. Bár az is fizetős

Hottbul

2020. okt. 27. 09:16
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Tisztázzuk,nem fizetős.Csak ha napi két embernél többel akarsz dumálni.

Különben meg 1 hóra sms nem összeg. Én három hót szoktam.Van privátra hívás

ami tök ingyenes.Ráadásul,megfogsz lepődni,téged mennyien hívnak majd.

Egyáltalán nem gagyi.Sok tuti partnerem lett ott.Meglepő,de találkozni

is fogsz.Nem úgy mint sok más partner keresőn.

2020. okt. 27. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
A 12-essel értek egyet: kicsit fárasztó ott ugyan a sok bizalompontot kolduló fillérb@szó, de lehet partnereket találni, működik a dolog (esetemben mind a három maga keresett meg engem, ezt nem dicsekvésnek szánom, csak azt jelzem, hogy nem is fektettem igazán sok energiát a dologba. Igaz, hogy "EP-polgár" vagyok, azaz fizetek az oldalnak a pluszfunkciókért. De nem többet, mint napi egy kávé ára.) Ráadásul igenis fejlesztik az oldalt (ha nem is feltétlenül a design-t.)
2020. okt. 27. 22:47
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
(Pontosabban "örömpolgár" vagyok, így hívják.)
2020. okt. 27. 22:57
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Az egy hátránya hogy fizetős, de ha meleg vagy, sok pasi közül lehet válogatni ott, jó felület szex partner keresésre.
2020. okt. 28. 08:36
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Régebben jó volt!Biszex pasikat kerestünk a feleségemmel hármashoz,minden éjjelre volt partner. Igaz Pesten. Lejöttünk vidékre,elváltunk,azóta meleg srácoket keresek,de még egyet sem sikerült összehozni. Szinte csak Pestieknek,vagy nagyvárosokban élőknek jó.
2020. okt. 28. 09:11
 17/19 anonim ***** válasza:
93%
Én Szegeden is sok talit össze tudtam hozni onnan.
2020. okt. 28. 10:04
 18/19 anonim ***** válasza:
94%
Én régen használtam. Mióta kell vmi minősítés meg napi belépés hogy írhassak vagy SMS azóta nem. De kezdőket lehetett valóban kifogni ott. Amúgy kb felesleges volt használni. Nekme ez volt a tapasztalat.
2020. okt. 28. 10:20
 19/19 anonim ***** válasza:
93%
Régen az első srácot ott találtam. Akkor még jó volt az oldal.
2020. nov. 16. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!