Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki fizetett már természetben?
Figyelt kérdés
Szívesen fizetnék Én is csak nem merrek félek a reakciótól.2020. okt. 26. 16:27
1/11 anonim válasza:
Mit akarsz természetben fizetni, kinél?
Milyen alkatod stb. van? Mennyi idős vagy?
Nagyon nem mindegy.
Ha egy 50+-os "mackó" jönne ezzel, simán a szemébe röhögök.
De egy 18-25 közti vékony srác biztos nyerő lenne.
2/11 anonim válasza:
en egy fitneszedzöhöz jártam,az elején fizettem,de késöbb dumaltunk,hogy meleg vagyok stb..nem zarkozott el.es utana minden edzes utan fizetség gyanánt leszo-ptam..
3/11 anonim válasza:
Volt rá példa. Bár furcsa mód az volt a fizettség, hogy hagynom kellett magam leszopni.
5/11 Lacás1976 válasza:
Nekem fizettek egyszer természetbe. Megjavítottam egy srác bútorait és leszopott cserébe. Már alig várta kész legyen a munka 😀😀😀
6/11 anonim válasza:
Izgató a gondolat, hogy mondjuk egy haverom tesz nekem egy nagy szívességet, én pedig hálából leszopom. Vagy akár fordítva
7/11 anonim válasza:
Valakinek kell vallani segítség? :)
8/11 anonim válasza:
Velem még tapasztalatlan tini koromban történt az, hogy nyáron egy kánikulai estén, jóval zárás után szerettem volna bemenni megfürdeni a strandra. A biztonsági őr egy helyes fiatal srác volt, akit látásból ismertem, beszélő viszonyban voltunk és titokban tetszett. Kérdeztem lehetséges volna-e, hogy szemet huny és beenged. Az volt a válasza, hogy igen, ha meztelenül fürdök és játszhat a farkammal. Teljesen ledöbbentem, mert fogalmam sem volt róla, hogy ő is meleg, se arról, hogy jó ideje észrevette rajtam, hogy tetszik nekem. Először ugratásnak, hülye viccnek gondoltam. Mikor rájöttem, hogy komolyan mondja, nagy megilletődve beleegyeztem. Beengedett. Először kivertük egymásnak, majd utána kölcsönös orál is volt. Később még néhányszor "vásároltam" nála így VIP belépőt kölcsönös megelégedésre.
9/11 anonim válasza:
Igen. Tüzifát vásároltam az erdészettől és a helyszínen az erdő szélén fizettem ki.
10/11 anonim válasza:
En a munkatarsamat szoptam le... tudtam h van befojasa a cegnel, es feljebb akartam jutni... igy az egyik muszak utan elmentem hozza es leszopott... majd az egyik ejszakaba mikor kozosen dolgoztunk az irodaba bedugtam a farkamatba szajab... azota otthagytam a ceget es megfogadtam h soha tobbe munkatarsal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!