Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak nektek is taszító ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak nektek is taszító ha valaki felajánlkozik kb az első levelébe?

Figyelt kérdés
Értem én hogy egyértelmű miért dumálunk, de akkor is ha ő akarja hogy megdugjam pl már nem is érdekel annyira. Mármint értitek. Úgy olyan mintha bárkinek kapható lenne és csak épp én lennék a következő a héten.
2020. okt. 23. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nehezen hiszem. Gyakran direkt nem írom a válaszhoz, hogy fiú vagy lány vagyok, s csak úgy záporoznak a farok képek hetero srácoktól, férfiaktól. Melegektől sokkal ritkábban kapok kéretlenül.

2020. okt. 24. 08:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha alkalmi szex a cél akkor egyáltalán nem, mert az a cél akármeddig is irosgatunk róla...
2020. okt. 24. 08:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is kell csodálkozni, ha ösztönlénynek tartják a melegeket.

Értelem,szexuális kultúra semmi, csak ugrálnak ide oda."

A férfiak mondjuk alapból ilyenek kicsit, de az is benne van, hogy a meleg szex még mindig eléggé lenézett/utált a társadalom részéről, ezért nagyon nem is alakulhatott ki a normál ismerkedés kultúrája.

2020. okt. 24. 10:41
 14/14 -remete- ***** válasza:
84%
A heterok is ilyenek. Nincs különbség. Max a platform más.
2020. okt. 24. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!