Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg srácokk, Kivel és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg srácokk, Kivel és hány évesen volt az első szex?

Figyelt kérdés
Élvezted? Utána még voltál vele? Hány éves volt? Na és ami főleg érdekel HOGYAN ismerted meg?
2020. okt. 11. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen egy osztályba jártunk és egy pár is lettünk.
2020. okt. 11. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt ismertem meg. Egy idősebb pasi/srác. Szoktam találkozni vele mert jófej és a szex se rossz vele. :) Azt gondolja nem annyira néz ki jól, de nekem pl szexi és a farka is nagyon nagyon bejön. Plusz nagyon rendes volt velem. Jó emlék.
2020. okt. 11. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
13evesen osztálytárssal.
2020. okt. 11. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Istenem, én meg még szűz vagyok tizenhat évesen😂 Mondjuk, annyira nem nagy baj😅
2020. okt. 11. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Innen volt. Párszor találkoztunk. Mindig keményre szoptam a farkát, majd letolta a gatyám és hátúlról megdugott. Nagyon jó volt, azóta sajnos nem volt olyan pasi, akivel ezt meg lehetett volna csinálni.

40 feletti volt a pasi.

26F

2020. okt. 11. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen szoptam, 17 voltam, mikor megdugtak először. Neten ismertem meg, 30 körül volt akkor a srác, azóta is néha összefutunk. :)
2020. okt. 11. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Még szűz vagyok sajnos de elveszteném mar... Valószínűleg első partneremet neten ismerném meg akár itt is mert élőben nem keresem úgy a társaságot...

17f

2020. okt. 11. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
13 voltam, vagy 14, en találtam ki, hogy verjük ki egymásnak. Azóta csak orál volt, pedig jó lenne továbblépni. 40/ffi
2020. okt. 11. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!