Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiú, férfiak, idősek. Kinek milyen hosszú volt a legnagyobb farok, vagy dildo vagy egyéb élvezeti eszköz ami a popsijokban járt?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kiben mekkora járt 😊.
Bennem 30-35cm lehetett kb a zuhanycső.
De dildoból 19cm volt sok idő volt de be ment.
18f
2020. okt. 10. 16:59
1/12 anonim válasza:
A vastagság jobban számít mint a hossz
2/12 A kérdező kommentje:
#1 tudom de gondolom senki nem avval 1cm vastag dildobsl élvezkedik hisz nem élvezetes. Nekem de élvezetes a zuhanycső, mikor kimosom a seggem akkor van h csak úgy bedugom amíg csak még de a víz annyira kitágit h meg de érzem.
2020. okt. 10. 17:13
4/12 A kérdező kommentje:
#3 Uhh az elég durva 😮
2020. okt. 10. 17:31
5/12 anonim válasza:
Nekem eddig csak egy 15/5-ös buttplug.
6/12 anonim válasza:
Bennem is járt Colonoscop kétszer is ami 160cm de ami igazi farok az óriási volt. Emlékszem hogy annyira feszített hogy nem tudtam megszólalni sem.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonymousreview60 válasza:
#7: Nekem abból áttetsző van. Szerencsére bemegy tövig. Klassz.
Eddig ez volt a max: [link] Bement tövig, de nem lehetett vele annyira "vadulni", mint az RR10-zel. Egyszer kicsit vérzett is. Azóta hanyagolom. Az anyaga viszonylag lágy (emiatt is ment be tövig), de eléggé síma, nincs erezete, textúrája.
A Dick Rambone-ból 15,5 cm nem ment be (és még gyenge a tapadókorongja). Emiatt lovagolhatatlan. Emiatt kidobtam.
40FHET
9/12 anonim válasza:
őt szoktam néha meglovagolni. 23/3,5-5-2 méretével jól kitölt, és kellemesen feszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!